Amalies sexede sommer-look

Paradise Amalie mødte op til gallapremieren på ungdomsfilmen 'Magi i Luften' med et helt nyt look - se billederne her

Amalies nye look: Håret er farvet blond. Hun er blevet klippet, og så har hun brugt selvbruner på det meste af kroppen.(Foto: Thomas Lekfeldt)
Amalies nye look: Håret er farvet blond. Hun er blevet klippet, og så har hun brugt selvbruner på det meste af kroppen.(Foto: Thomas Lekfeldt)

Amalie mødte op i Cinemaxx biografen i København med en ny blond frisure sammen med sin gode veninde Zabrina fra Robinson Ekspeditionen. Amalie blev lynhurtigt omringet af unge fans, der ville fotograferes sammen med hende.

- Du ser godt ud Amalie?

- Ja. Jeg fik farvet mit hår blondt igår og så er jeg blevet klippet idag.

- Hvorfor fik du lyst til at blive klippet og farve håret blondt?

- Det er fordi, der var rigtig mange, der parodierede mig med mit lange hår, og det syntes jeg var irriterende. Men det er også fordi, at det er sommer. Det er altid sjovt at være blond, når det er sommer.

- Du er også meget brun idag Amalie?

- Jeg har været meget i solen, men i dagens anledning har jeg også brugt selvbruner rundt omkring på kroppen, siger Amalie.

- Hvad med sommerferie i år?

- Jeg rejser måske til Sonny Beach sammen med Zabrina. Jeg skal ned og være ung og feste igennem. Vi tager nok der ned i uge 29, fordi det er den uge, hvor der er mest gang i den.

Amalie afslører også, at hun endnu ikke har fundet en ny kæreste siden bruddet med Ulven Peter.

- Jeg nyder stilheden, og jeg nyder, at jeg faktisk kan gøre lige, hvad der passer mig. Og det har jeg savnet rigtig meget.

- Så du har det superskønt med at være alene?

- Ja, men selvfølgelig kan jeg godt savne en kæreste engang imellem. Jeg savner nogengange at have en mand ved min side. Men det må man tage med, når man er gået ud af et forhold.

1 af 4 Amalie og brystbomben Zabrina, der sidste år var i finalen i Robinson Ekspeditionen, hyggede sig med popcorn og colaer.(Foto: Thomas Lekfeldt)
2 af 4 To dejlige reality-babes viser sig frem på den røde løber, Amalie og Zabrina.(Foto: Thomas Lekfeldt)
3 af 4 Amalie stillede velvililgt op til billeder med mange af sine unge fans.(Foto: Thomas Lekfeldt)
4 af 4 Amalies nye look: Håret er farvet blond. Hun er blevet klippet, og så har hun brugt selvbruner på det meste af kroppen.(Foto: Thomas Lekfeldt)