Paradise-Mette: Jeg har damp

Reality-stjernen har fået konstateret ADHD. Hun er glad for at have fundet ud af, hvad der er galt med hende

Mette, her til afslutningsfesten for Paradise 2011 (Foto: Klavs Bo Christensen)
Mette, her til afslutningsfesten for Paradise 2011 (Foto: Klavs Bo Christensen)

Paradise-Mette har fået konstateret ADHD, også kendt som damp, det skriver Se og Hør.

Reality-stjernen, har gennem flere år haft problemer med at koncentrere sig, men efter hun kom hjem fra Paradise Hotel var hun oppe og køre hele tiden. Hun havde alle symptomer på damp-sygdommen, og til sidst tog familien hende med til læge. Og her fik hun altså konstateret ADHD.

Noget af en lettelse
Diagnosen kom dog som noget af en lettelse for den 25-årige babe.

- Jeg er både glad og ked af det på samme tid. Et eller andet sted har jeg altid vidst, at der var noget galt med mig, og jeg har aldrig kunnet sidde stille i skolen, siger hun til ekstrabladet.dk

Læs mere: Amalie gik grassat på diskotek

Sygdommen har blandt andet påvirket Mette så meget, at hun kun har fået en niende klasseseksamen. Og den har også betydet, at hun aldrig rigtig har kunnet få et job.

- Jeg ville så gerne have haft en uddannelse, men jeg kunne jo ikke gennemføre, når jeg ikke kunne koncentrere mig, og derfor ærgrer det mig også helt vildt, at det ikke blev opdaget før.

Mange piger, der lider af ADHD, er meget stille, men Paradise-stjernen har nærmest haft den modsatte oplevelse med sygdommen.

- Jeg har aldrig kunne holde min kæft, hvilket folk nok også lagde mærke til i Paradise.

Ta' nu din pille Mette
Mette, der nu har været på medicinen i 14 dag, frygter dog ikke, at hun bliver alt for rolig, efter at hun begynder at tage medicin.

- Mine venner var noget bekymrede for, at jeg ville blive en anden, efter jeg begyndte at tage medicinen. Men de har ikke kunnet mærke noget på mig, og de er nærmest begyndt at spørge, om jeg har taget min medicin, fordi jeg stadig er så fuld af energi.

En ting er dog vennernes accept, men det er ikke det vigtigst for den 25-årige jyde.

- Jeg har simpelthen fået så meget ro på. Og det er så dejligt. Før i tiden fløj tankerne gennem hovedet på mig, men nu er det lige som om, at det hele er meget lettere at styre.