Smilende modebøsse blæser på gæld: - Det går godt

Uffe Buchard synes selv, at det går godt med at få betalt de penge, han skylder sine kreditorer. Men ikke alle er enige

Modekongen skylder stadig penge væk, selvom han selv synes, at det går godt med økonomien. (Foto: Jakob Jørgensen)
Modekongen skylder stadig penge væk, selvom han selv synes, at det går godt med økonomien. (Foto: Jakob Jørgensen)

I morges var Uffe Buchard gæst i 'Go' Morgen Danmark', hvor modebossen klogede i årets bademode, der efter ekspertens udsagn skal være 'rummelig'.

Men mens Uffe Buchard uden tvivl har helt styr på, om badebukserne skal være blomstrede eller stribede, så kniber med at holde orden på økonomien.

LÆS OGSÅ: Marys mode-ven: Lidt for smart!

LÆS OGSÅ: Uffe Buchard lever på bankens nåde

Som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, har modebøssen levet godt på sine kreditorers bekostning, men han mener selv, at der nu er ved at komme styr på sagerne og gang i afdragene.

LÆS OGSÅ: Se Uffes kæreste gå amok på Ekstra Bladet

- Det går godt, siger Uffe Buchard, da Ekstra Bladet fanger ham på vej ud af Tivoli og spørger til hans økonomiske situation.

- Så du er altså i gang med at betale?

Moralsk vogter
- Jeg gider simpelthen ikke stå her og diskutere min økonomi med Ekstra Bladet midt på gaden. Ekstra Bladet behøver ikke at være moralsk vogter over min økonomi, siger han, mens han med et stort smil forsøger at skjule sin irritation.

- Har du fået betalt alle?

- Jeg har ikke flere kommentarer, siger Uffe Buchard, der selv giver den som 'moralsk vogter', når han i radioprogrammet 'Mads og Monopolet' giver os danskere gode råd til, hvordan vi skal opføre os.

LÆS OGSÅ: Monopol-Mads ser på Uffes flossede moral

Ser sort ud
Hos Skive Offset, der har udført opgaver for Uffe Buchards firma Style Counsel, som han ejer med sin tidligere kæreste, Kim Grenaa, har de endnu ikke set en krone af de penge, som modekongen skylder dem.

- Nej, der er ikke blevet sat penge ind på vores konto, lyder det fra Skive Offset, der har haft penge til gode hos Uffe Buchard siden 2010.

- Tror I på, at I nogensinde ser de penge?

- Nej det ser sort ud. Det var ellers et pænt produkt, han fik lavet.

Skive Offset har i alt 180.000 kroner til gode, efter de i et par år har trykt Uffe Buchards modemagasin DANSK.

Aftale om halv pris
Mens Buchard altså ikke har betalt det jyske firma en krone af det, han skylder dem, så har han fået sat streg over en anden regning. Og han er sluppet billigt.

- Vi har lavet en aftale med ham og har fået halvdelen af de penge, han skyldte os, siger Michael Mandrup, der står bag firmet Applied Projects.

Firmaet fik 25.000 ud af Buchard, inden det for kort tid siden lukkede. Modebossen skyldte egentlig 50.000 kroner til Applied Projects.