Sarah Louise misbruges på Facebook

Falske profiler på Facebook snakker sex med andre brugere i fotomodellens navn

Sarah Louise Christiansen - og i det her tilfælde er det hende. (Foto: www.sarahlouise.dk)
Sarah Louise Christiansen - og i det her tilfælde er det hende. (Foto: www.sarahlouise.dk)

Fotomodellen Sarah Louise Christiansen er grundigt træt af Facebook for tiden. Som så mange andre har hun også en profil på det sociale netværk, men den bliver i grum grad misbrugt af andre, har hun erfaret.

Således dukker der flere gange om måneden falske profiler op, hvor andre udgiver sig for at være hende. Der bliver chattet med andre brugere i hendes navn, og det er ikke ligefrem strikke-opskrifter, der bliver talt om.

Ofte har det seksuelt motiv, og Sarah Louise har intet med det at gøre.

Netop nu, siger hun, er der en aktiv profil, som intet har med hende at gøre. Hun har anmeldt sagen til Facebook-teamet, men intet er sket.

Vildt ubehageligt

- Det er vildt ubehageligt at andre kan sidde bag en skærm og udgive sig for at være mikg. Jeg oplevede det for nogen tid siden. En fyr opsøgte mig op og begyndte at sige de underligste ting til mig.

- Det viste sig så, at han havde haft en længere chat-korrespondance med 'mig', hvor vi nærmest havde haft cyber-sex. Så han stod helt glad og frisk på at gøre det hele til virkelighed, og jeg anede ikke, hvad han talte om. Det er sygt. Jeg begriber ikke, hvorfor Facebook bare ignorerer anmeldelserne. Det kan jo skade mig, at denne falske person gør og siger ting i mit navn, siger Sarah Louise til eb.dk.

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 Sarah Louise Christiansen - og i det her tilfælde er det hende. (Foto: www.sarahlouise.dk)