Anna David er blevet mor

Popsangerinden fødte i aftes en lille pige

Anna David fødte i aftes en lille pige. Både mor, datter og far har det godt, lyder meldingen fra den stolte mormor på facebook. (Foto: Gregers Tycho)
Anna David fødte i aftes en lille pige. Både mor, datter og far har det godt, lyder meldingen fra den stolte mormor på facebook. (Foto: Gregers Tycho)

Den 26-årige popsild Anna David er blevet mor til sin og kæresten Christian Sørensens første barn. Hun fødte i aftes en lille pige, skriver Se & Hør.

Nyheden blev afsløret på Annas facebookprofil, der i disse dage bliver bestyret af hendes mor 'Marg'.

- Kære Anna David Fans. Det er med stor glæde, at jeg kan fortælle jer, at Anna har født en sund og rask (og meget smuk) lille pige i går aftes kl.22.19, skriver den stolte mormor på profilen.

Læs: Anna og Sonny bliver Grease-kærester

Både mor, datter og far har det godt, lyder meldingen også.

- Den lille pige kom glad til verden, 4146 gram stor og 56 cm lang. Både baby og Anna (og babys far) har det rigtig godt.

Kort før jul sidste år annoncerede Anna David sin graviditet, der blev årsag til, at hun måtte aflyse allerede planlagte koncerter og samtidig meddele, at hun ikke kunne udføre sin rolle i den stort anlagte musical 'Den lille havfrue'.

- Da jeg opdagede, at jeg mod alle odds og aldeles uplanlagt, var blevet gravid, blev det imidlertid et ønskebarn for mig. Jeg beklager, at min lykke samtidig giver besvær for andre, skrev Anna David i dengang en pressemeddelse.

Anna David har dog hele tiden insisteret på at holde en uhørt kort barselsorlov. Allerede den 29. juni - altså om femten dage - går hun på scenen under festivalen Vilde Vulkaner i Vordingborg.