Hokuspokus med skønheden

Smuk, smukkere, smukkest: Glem alt om botox og plastikkirurgi -photoshoppen er både smertefri og mere effektiv

Plastikkirurger har længe haft kronende dage med at udbedre de skader, som jo er nærmest uundgåelige, når man har passeret de 30.

Men hvorfor lægge sig under kniven eller botox-sprøjten, når der findes en behandling, der er helt smertefri - og også mere effektiv? Photoshop er det nye vidundermiddel for kvinder - og enkelte mænd - der gerne vil se unge, friske og glatte ud, selv om de er oppe i årene.

Væk med rynkerne, den slappe hud og poserne under øjnene, der ubehandlede næppe vil kaste mange beundrende blikke af sig.

Perfekt manipulation
Fotografen - eller assistenten - trækker sig tilbage til sit mørkekammer og går glad i gang med ' oprydningen' på billederne med de kendte modeller, skuespillere, sangere og politikere, der ikke længere helt ser ud, som de gjorde i ungdommen.

En tusch her, en farveklat der - og hokuspokus , så er den perfekte billedmanipulation udført, så modellen fremstår så ungdommelig, som vedkommende ellers ikke har kunnet leve op til i adskillige år.

Ulempen er selvfølgelig, at når den photoshoppede går ud i den virkelige verden, kommer ' sandheden' for en dag. Selv om der selvfølgelig er den mulighed - som eksemplerne her på siden antyder - at de slet ikke bliver genkendt.