Monopol-Mads ser på Uffes flossede moral

Fyreseddel lurer: Mere ’beskidt sengetøj’, og Buchard kan sige farvel til det populære radioprogram

Ekstra Bladet har gennem den seneste tid afsløret, at modebossen Uffe Buchard har svært ved at betale sine regninger. (Foto: Anthon Unger)
Ekstra Bladet har gennem den seneste tid afsløret, at modebossen Uffe Buchard har svært ved at betale sine regninger. (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Modebosser lånte formue til at betale gæld

LÆS OGSÅ: Mode-Uffe smed 500.000 kr. efter VIP-venner

Hvis Uffe Buchard er heldig, bliver tynde tråde in til efteråret.

For det er sådan en, han hænger i, efter at Ekstra Bladet har afsløret, at han trods stor gæld til diverse små firmaer fortsætter med at leve et liv i sus og dus.

Fremtiden som ekspert inden for moral og etik i P3’s ’Mads og Monopolet’ er nemlig blevet usikker efter de mange afsløringer.

I radioprogrammet, der sendes lørdag formiddag, er Uffe blandt dem, der får spørgsmål fra almindelige danskere om, hvordan de skal agere i forhold til forskellige problemstillinger.

God stil
Her fortæller Uffe gladeligt, hvad der er god stil, og hvad der er dårlig stil.

Om han kan fortsætte med det, efter vi har afsløret, at han måske har god stil med tøj, men knap så meget af den, når det kommer til hans regninger, vil den nærmeste fremtid vise.

– Vi må se, om det gør, at det bliver for mudret for lytterne. Så må vi tage stilling til det til den tid, siger Mads Steffensen, der står i spidsen for programmet.

Han slår dog fast, at Uffe stadig er på listen over de kendte mennesker, der skal give almindelige danskere lektioner i rigtig opførsel.

– Det er jo en sag mellem ham og kreditorerne, og jeg vil ikke rigtig gå ind i det. Men hvis det får indflydelse, må vi håndtere det, siger Mads Steffensen.

Vigtig talerstol
Med andre ord risikerer Uffe en fyreseddel fra programmet og mister dermed en vigtig talerstol, der har været med til at give ham den indflydelse, som han har i sin branche i dag.

Reelt er det Mads Steffensen, der afgør, hvem der skal være med i panelet.

– Det er mig, men jeg er ikke enevældig. Det må være op til cheferne, siger Mads Steffensen.

På ferie
Ekstra Bladet forsøgte forgæves at få en kommentar fra P3-chefen Christian Ottenheim om, hvorvidt DR fortsat vil bruge Uffe til at give gode råd, når det har vist sig, at moralen er lettere flosset.

De næste lørdage vil Uffe ikke være med i panelet, men det er aftalt længe inden Ekstra Bladets afsløringer. Og den 25. juni er sidste gang, ’Mads og Monopolet’ sendes, inden det går på sommerferie.

Om Uffe vil belære andre om god opførsel efter sommerferien, må tiden vise.