Bjerrehuus: Nu bliver jeg filmstjerne

Suzanne Bjerrehuus er tilbage på det hvide lærred: - Tidligere har jeg været med i 'I Tyrens Tegn', så det kan kun gå fremad

Suzanne Bjerrehuus spiller sig selv i den nye kortfilm 'Le Bodyguard Danois' , hvor hun beskyttes af en bodyguard. (Foto: PR-foto)
Suzanne Bjerrehuus spiller sig selv i den nye kortfilm 'Le Bodyguard Danois' , hvor hun beskyttes af en bodyguard. (Foto: PR-foto)

Suzanne Bjerrehuus spiller hovedrollen som sig selv i en ny 35 minutters kortfilm, 'Le Bodyguard Danois', som får premiere om kort tid.

I filmen, der er bygget op som en fransk dokumentar, følger man en kendt, dansk celebrity og hendes bodyguard efter Muhammed-krisen, siger filmens producer Mette Jermiin.

- Asger advarede mig mod at deltage: 'Du kan ikke spille komedie. Det bliver én lang, stor, pinlig omgang', sagde han til mig. Men jeg synes nu, det gik meget godt, siger Suzanne Bjerrehuus, som først forsøgte at undslå sig rollen.

Brænder igennem
Filmen er lavet af tre unge filmfolk, Rune Lünell har skrevet manuskriptet, Peder Pedersen har instrueret og Mette Jermiin produceret.

Og de er særdeles tilfredse med Suzanne Bjerrehuus' indsats.

- Hun brænder fantastisk igennem som sig selv, siger Mette Jermiin.

Også sønnen, Oliver, og Asger Aamund deltager i mindre scener.

- Oliver spiller min forkælede søn. Det har selvfølgelig intet med virkeligheden at gøre, siger Suzanne.

Asger ankommer til en premiere sammen med Suzanne og hendes bodyguard.

Filmen er færdigklippet, men der er endnu ikke fastsat en premieredato.

- Men nu er jeg filmstjerne, griner Suzanne

- Det har du jo været før?

- Ja i 'I Tyrens tegn', så man må sige, det er et fremskridt. Men jeg var nu også med i Peter Refns debutfilm, 'Eftermiddagsgæsten', da jeg var helt ung. Og for at det ikke skal være løgn, har jeg en lille scene i en anden, ny film, 'Der er noget i luften', der har premiere til jul. Jeg spiller over for Anette Støvelbæk og Allan Olsen. Jeg har tre replikker. Og jeg må sige, at jeg er glad for at jeg ikke er skuespiller. Jeg kunne næsten ikke huske de få replikker, jeg skulle sige. Men det var sjovt at være med, selv om jeg nærmest kun er filmet bagfra, siger Suzanne til flash!.

1 af 2 - Hun brænder fantastisk igennem som sig selv, siger filmens producent, Mette Jermiin, om Suzannes præstation. (Foto: PR-foto)
2 af 2 Suzanne Bjerrehuus spiller sig selv i den nye kortfilm 'Le Bodyguard Danois' , hvor hun beskyttes af en bodyguard. (Foto: PR-foto)