Hør Pernille Rosendahls nationalsang-brølere her

Pernille Rosendahl græmmer sig, men danskerne har tilgivet hendes kæmpebrølere i aftes

Pernille Rosendahl græmmede sig efter sin nationalsang-bommert i aftes, men danskerne tilgiver hende. (Foto: Mogens Flindt)
Pernille Rosendahl græmmede sig efter sin nationalsang-bommert i aftes, men danskerne tilgiver hende. (Foto: Mogens Flindt)

MERE TV: Se Patrick Nielsen knække sin modstander- vises i samarbejde med Team Sauerland

"Så længe bøgen spejler, sit blik i bølgen blå". Hov vent, hedder det ikke sin top i bølgen blå?

Som ekstrabladet.dk skrev allerede i går, så gik det galt, da den ellers så erfarne Pernille Rosendahl skulle synge den smukke, danske nationalsang forud for boksebraget mellem Mikkel Kessler og franske Mehdi Bouadla i Parken.

- Har aaaaaaaAaaaaaldrig vaeret saa nervoes I mit liv. Aka (also known as, red) top blev til blik. Tilgiv mig, tweetede sangfuglen ikke længe efter, at hun havde sunget.

Flere fejl
Det er ikke kun en top, der er blevet til et blik, i Pernille Rosendahls udgave af Adam Oehlenschlägers smukke sang. Allerede i begyndelsen af nationalsangen går det nemlig galt.

"Der er et yndigt land, det står med brede bølge", synger sangerinden i stedet for 'brede bøge'.

Hør selv de mange kiks i sangen herover.

Selv om de blevt til flere dumme fejl, er danskerne ude med rosende - og ikke mindst opbakkende - ord til X Factor-dommeren.

- Det er jo menneskeligt at fejle. :) skriver Line Hedeman Nielsen på Pernille Rosendahls twitter-profil, mens også Dorte Rasmussen er klar med trøstende ord:

- du var fantastisk. Gåsehud så behøves der hvis ikke siges mere.

Hvad synes du om Pernille Rosendahls optræden? Kan hun tilgives for sine fejl?