Så meget koster Jesper Grønkjærs villa

Den tidligere FCK-spiller har sat sin millionvilla i Gentofte til salg

Jesper Grønkjær har sat sin millionvilla i Gentofte til salg(Foto: Lars Poulsen)
Jesper Grønkjær har sat sin millionvilla i Gentofte til salg(Foto: Lars Poulsen)

Den tidligere FCK-og landsholdsspiller Jesper Grønkjær har sat sin millionvilla i Gentofte til salg til den nette sum af 8,5 millioner kroner.

Jesper Grønkjær, der netop har lagt fodboldstøvlerne på hylden, købte villaen, da han i 2006 skiftede fra den tyske klub VfB Stuttgart til FC København.

Da han købte villaen, måtte Jesper Grønkjær have 9,3 millioner kroner op af lommen, men nu er villaen sat til salg til knap en million mindre, end hvad han i tidernes morgen betalte.

Læs også: Grønkjær nød den sidste dans i Parken

Mister penge
Med en udbudspris på 8,5 millioner kroner er der næppe udsigt til, at den tidligere spiller kommer til at tjene på salget, og boligsiden Boliga.dk oplyser, at de seneste tal har vist, at villasælgere i den nordlige del af København har måttet barbere gennemsnitligt 7,1 procent af prisen.

Hvis disse beregninger holder stik, kan Jesper Grønkjær regne med at få sat 7,9 millioner kroner ind på kontoen, hvis han får solgt huset.

Læs også: FCK-chok: Grønkjær stopper karrieren

Bliver ikke hjemløs
Boligen i den fancy københavner-forstad indeholder seks værelser, som fordeler sig på 152 kvadratmeter, mens grundens areal er på 678 kvadratmeter, og kælderen breder sig over 85 kvadratmeter.

Men hvis Jesper Grønkjær har heldet med sig og får solgt boligen, kommer han ikke til at være hjemløs. Foruden Gentofte-villaen ejer den pensionerede fodboldspiller også en lejlighed i Aalborg og et sommerhus i Billund.

Læs også: TV: Grønkjær ville ikke presse citronen