TV: Uffes kæreste amok på Ekstra Bladets fotograf

Uffe Buchards kæreste slog og sparkede, da Ekstra Bladet konfronterede en hidsig Uffe Buchard

Der var alt andet end velvilje, da Ekstra Bladet i går konfronterede den gældstyngede Uffe Buchard for at få svar på, hvorfor han ikke betaler sine regninger, når han samtidig har travlt med at kommentere andres livsstil i ’Mads og Monopolet.’

LÆS: Snydepels: Uffe Buchard tager røven på sine kreditorer

Da han klokken ni om morgenen kom ud fra sin lejlighed i det fashionable Gammel Strand-kvarter i København, var de brede smil fra de røde løbere erstattet af et stift et af slagsen.

Slog og sparkede
Men hvor Uffe valgte en for ham uvant tavshed, gik hans 16 år yngre kæreste, Jens Løkke, straks til angreb på Ekstra Bladets udsendte fotograf.

LÆS: Marys mode-ven: Lidt for smart!

Først blev fotografen nevet, hvorefter han blev slået og sparket. Da det ikke gav noget resultat, kastede sig i stedet over tv-fotografen, som også fik spark og et enkelt knytnæveslag på skulderen.

Sideløbende forsøgte den iltre boytoy at flå kameraet ud af tv-fotografens hænder.

Smadrede cykel ind i journalist
Trods tumulten, der på et tidspunkt resulterede i, at fotografen måtte holde Jens Løkke ind mod væggen for at stoppe overfaldene, kom Ekstra Bladet i ’audiens’ hos Uffe Buchard.

LÆS: Modebranchen fuld af platugler

Det gav dog ikke svar på, hvorfor han nægter at betale sine kreditorer. Herefter trak han sin cykel væk, men inden han cyklede væk, kørte han den direkte ind i Ekstra Bladets journalist.

En ældre herre, der skulle gøre rent i ejendommen, og som Uffe hilste hjerteligt på, forsøgte også at stoppe de ubehagelige spørgsmål som en del af Uffes personlige vagtkorps.

Er du også blevet snydt af Uffe Buchard? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms til 1224 (Det koster alm. sms-takst)

1 af 2 Det var en højpandet Uffe Buchard som Ekstra Bladet mødte tirsdag morgen. (Foto: ekstrabladet.tv)
2 af 2