Bokse-Brians kone opereret igen

Jeanette Buchard, Brian Nielsens kone, er endnu en gang blevet opereret for brystkræft på et spansk hospital

Jeanette Buchard er blevet opereret for brystkræft tre gange nu. (Foto: Pia Haabegaard)
Jeanette Buchard er blevet opereret for brystkræft tre gange nu. (Foto: Pia Haabegaard)

Det har været en hård tid for Brian Nielsen og hans kone Jeanette Buchard. Hun fik i marts i år konstateret brystkræft, og er siden blevet opereret gentagne gange.

- Først fjernede de kræftknuden, lymfe og noget væv, men det var stadig kræftceller tilbage, siger Jeanette Buchard.

Så måtte hun endnu en tur på operationsbordet, hvor de spanske læger fjernede yderligere væv. Men herefter viste scanninger, at hun endnu ikke var fri af kræften, så nu er hele det ene bryst fjernet. Det skete for to uger siden.

Over al forventning
I forbindelse med den sidste operation fik Jeanette Buchard sat et implantat ind i stedet for det kræftramte bryst. Og hun er glad for resultatet.

- Det hele gik over alt forventning. Jeg er meget positiv over udfaldet og tiden efter operationen. Nu håber jeg bare, at der ikke er flere kræftceller tilbage, siger hun til Ekstra Bladet.

Brian Nielsen og Jeanette Buchard bor ved Solkysten i Spanien. Og det var her, operationerne foregik. Jeanette Buchard har dog ikke et ondt ord om lægerne.

- De har gjort det godt, og de har gjort alt for at skåne mig. Derfor fjernede de kun lidt ad gangen, siger hun.

Kæmpede mod barnløshed
Før kræftknuden i brystet kæmpede Jeanette Buchard med et andet problem. På grund af en sprængt blindtarm som ung har hun siden haft svært ved at blive gravid. Hun har været igennem hormonbehandling og kunstig befrugtning, og halvvejs i et svangerskab måtte hun fødte hun et dødt barn.

- Alt det, jeg har været igennem for at få børn, har været langt hårdere end min brystkræft, siger hun. Men hun gav ikke op, og som 42-årig lykkedes det hende, og i dag har hun to små tvillingepiger.

Tilbage på arbejde
Bokserens hårdføre kone har ikke spildt tiden, siden hun blev udskrevet fra det spanske hospital. Den har stået op arbejde med parrets golfklub i Spanien.

- Jeg har ikke haft brug for at være sengeliggende, siden jeg kom hjem. Der har været arbejde i vores golfforretning, hvor folk har booket sig ind og køber golfoplevelser på Costa del Sol, siger den nu 44-årige mor til tvillingerne Mille og Cecilie.

- Min kone er en hård nyser, siger Superbrian til Her og Nu. Hans voksne søn bliver løsladt om to uger efter at have afsonet en fængselsstraf på 10 måneder for vold.

- Jeg tror, han har fået en lærestreg oven på fængselsopholdet. Nu må vi se at komme videre, siger bokseren.

1 af 3 (Foto: Pia Haabegaard)
2 af 3 (Foto: Pia Haabegaard)
3 af 3 Jeanette Buchard er blevet opereret for brystkræft tre gange nu. (Foto: Pia Haabegaard)