Derfor er Medina blevet single

- Vi har brug for luft, siger eks'en

Mathias Arvedsen og Medina er gået fra hinanden. - Vi har brug for luft, forklarer Mathias. (Polfoto)
Mathias Arvedsen og Medina er gået fra hinanden. - Vi har brug for luft, forklarer Mathias. (Polfoto)

Medina har dedikeret sin nyeste single til Mathias Arvedsen. Siden den blev skrevet og indspillet, er det dog Medina, der er gået hen og blevet single.

I sidste uge kom det frem, at parret er gået fra hinanden og nu fortæller Medinas eks, Mathias Arvedsen, hvorfor:

- Det har været en svær beslutning, men vi er enige om, at det rigtige for os lige nu er ikke at være kærester, siger han til BilledBladet.dk.

Læs: Medina på vej til USA

Danseren og sangerinden nåede at være kærester i halvandet år og Medina har aldrig lagt skjul på, at hun virkelig mente det seriøst med Mathias. Men efter grundige overvejelser er det altså slut.

Læs: Medina sviner realityprogrammer

Mathias er rykket ud af den fælles penthouselejlighed i København og slår sig nu ned på Nørrebro.

- Det er ikke noget med, at jeg bliver smidt ud. Vi har snakket meget om vores forhold og er nået frem til, at vi har brug for luft. Både Medina og jeg har meget arbejde, og det gør det svært at pleje kærligheden. Men vi elsker stadig hinanden og er meget glade for hinanden. Jeg vil ikke afvise, at vi finder sammen igen, siger Mathias til BilledBladet.

Læs: Medina: Mine fans tror jeg er psykolog

Men ikke nok med, at han har måttet kigge sig om efter en ny hybel. Mathias må også vinke farvel til deres hund - yorkshireterrieren Eddie.

- Eddie bliver hos Medina. Det ender med, at jeg må ud og købe mig en hamster, siger han med et smil.

- Lige nu går jeg og maler lejligheden, og jeg vil sige, at jeg har det godt, selv om jeg har op- og nedture. Vi er nødt til at gøre det, der føles rigtigt.