Amalie til sine fans: Kun positive spørgsmål

Paradise-Amalie nægtede at svare på publikums nærgående spørgsmål om sit tidligere forhold til ulven Peter

Det var en glad og frisk Amalie, der mødte publikum i Høje Taastrup. (Foto: Kenneth Meyer)
Det var en glad og frisk Amalie, der mødte publikum i Høje Taastrup. (Foto: Kenneth Meyer)

MERE TVNEDE I ARTIKLEN: Amalie - ja, jeg kyssede med Nick

Efter et par hårde måneder med voldsanklager, påståede overgreb og anden Paradise-intriger, var det det en glad og frisk Amalie Szigethy, der holdt hof for godt 500 fremmødte tilskuere i indkøbscenteret City 2 i Høje Taastrup onsdag aften.

Efter først at have givet fire veloplagte numre fra sit soloalbum 'I Mine Sko' - deriblandt singlen 'Du og Jeg' i to forskellige udgaver - svarede den tidligere Paradise Hotel-deltager sammen med sin mor, Charlotte Kejser, velvilligt på spørgsmål fra publikum - dog med undtagelse af dem, der gik for tæt på.

LÆS OGSÅ: Peter og Amalie spolerede Paradise-festen

- Jeg gider ikke svare på dumme spørgsmål, og lige nu er Peter ude af mit liv, så jeg synes, det er fejt af publikum, at de bringer ham på banen. Men det må de selv om, sådan er publikum, jeg er ligeglad. Man skal bare være glad og kigge fremad, så går det nok, fortalte hun til ekstrabladet.dk.

Skabt af russisk roulette
I stedet svarede hun på adskillige andre og mere bløde spørgsmål, som f.eks. om hun fortrød at have haft sex på Paradise Hotel og ikke mindst, hvorvidt hun var flov over sin legendariske udtalelse, om, at Stina (en anden deltager i Paradise Hotel, red.) lignede en russisk roulette.

LÆS OGSÅ: Nick: - Amalie prøvede at snave mig

- Det der med den russiske roulette har jo faktisk gjort mig til den, jeg er i dag. For det var først der, at pressen for alvor begyndte at lægge mærke til mig. Så nej, jeg er overhovedet ikke flov over det, lød det fra scenen på torvet i indkøbscenteret.

Det blev også denne aften til et par enkelte af reality-stjernens berømte og berygtede sprogblomster, da hun på spørgsmålene om, hvordan det er at være kendt, svarede:

- Det har virkelig været en overvæltning i mit liv, men jeg elsker det. Også selv om jeg af og til mærker ydersiden af det, hvilket godt kan være hårdt.

MERE TV - Amalie: Ja, jeg snavede med Nick:

</p><p><b>MERE TV - Se Nick nøgendanse på opfordring fra læserne på ekstrabladet.dk:</b></p><p><iframe src="http://ekstrabladet.tv/share/?id=1561922" width="600" height="374" marginwidth="0" marginheight="0" frameborder="0" scrolling="no" /></p>

1 af 3 Amalie gav fire veloplagte numre, da hun onsdag aften optrådte i City 2 i Høje Taastrup. (Foto: Kenneth Meyer).
2 af 3 Amalie og hendes mor Charlotte Kejser svarede næsten på alle publikums spørgsmål i City 2 onsdag aften. (Foto: Kenneth Meyer)
3 af 3 Det var en glad og frisk Amalie, der mødte publikum i Høje Taastrup. (Foto: Kenneth Meyer)