Amalie: Ja, jeg snavede med Nick

Amalie fra Paradise indrømmer, at hun kyssede med Nick i Københavns natteliv

Amalie kunne næsten ikke holde masken, der hun skulle fortælle om sin flirt med paradise-vinderen Nick. (Foto: Kenneth Meyer)
Amalie kunne næsten ikke holde masken, der hun skulle fortælle om sin flirt med paradise-vinderen Nick. (Foto: Kenneth Meyer)

MERE TV: Se Nick nøgendanse i bunden af artiklen + Amalie synger

Den er god nok!

Amalie Szigethy og Nick, den nykårede vinder af Paradise Hotel 2011, brugte afslutningsfesten på den netop overståede sæson af reality-programmet sidste torsdag til at komme helt tæt på hinanden.

Det fortalte Amalie igår til ekstrabladet.dk, da hun var ude og optræde med sange fra sit soloalbum 'I Mine Sko' i indkøbscenteret City 2 i Høje Taastrup.

LÆS OGSÅ: Amalie til sine fans: Kun positive spørgsmål

- Hvad var det for noget med dig og Nick til den seneste Paradise-fest?

- Jeg synes jo, han er rigtig, rigtig fræk, som han også har fortalt. Jeg er jo meget ærlig. Men til mit forsvar, var det faktisk ham, der prøvede at kyssede mig og ikke omvendt, som han har sagt, fortalte en glad og smilende Amalie til ekstrabladet.dk.

LÆS OGSÅ: Nick: - Amalie prøvede at snave mig

- Så det passer ikke, at det var dig, der prøvede at kysse ham?

- Nej, men jeg kan ikke rigtig huske, hvordan vi endte med at kysse, men gnisten var der, og så er det det. Jeg vil helst ikke blandes ind i mere Paradise-drama. Jeg er ude af det nu, og synes bare, at det er sjovt at feste, sagde hun.

I kølvandet på afslutningsfesten, der foregik på diskoteket Karel van Mander i det indre København, var der ellers stort drama og tvivl om, hvad der egentlig var foregået.

LÆS OGSÅ: Peter og Amalie spolerede Paradise-festen

Ifølge Nick blev det ikke mere end til et par kindkys på dansegulvet, hvorefter han afviste den 19-årige realitystjerne. Men episoden fik alligevel, ifølge Ekstra Bladets mand på stedet, ulven Peter så meget op i det røde felt, at det blev til et større skænderi mellem de mange paradisoer.

MERE TV - Amalie til fans: Fejt at spørge om Peter:

</p><p><b>MERE TV - Se Nick nøgendanse på opfordring fra læserne på ekstrabladet.dk:</b></p><p><iframe src="http://ekstrabladet.tv/share/?id=1561922" width="600" height="374" marginwidth="0" marginheight="0" frameborder="0" scrolling="no" /></p>

1 af 2 Amalie gav fire veloplagte numre, da hun onsdag aften optrådte i City 2 i Høje Taastrup. (Foto: Kenneth Meyer).
2 af 2 Amalie kunne næsten ikke holde masken, der hun skulle fortælle om sin flirt med paradise-vinderen Nick. (Foto: Kenneth Meyer)