Anni får sin straf nedsat

Anni Fønsby er endnu en gang blevet dømt for rufferi. Men hun har fået nedsat sin straf

Anni Fønsby har netop fået sin dom i retten i Odense. (Foto: Kristian Linnemann)
Anni Fønsby har netop fået sin dom i retten i Odense. (Foto: Kristian Linnemann)

ODENSE (Ekstra Bladet): Så er Anni Fønsbys nærmeste fremtid blevet afgjort. Den stotrbarmede kendis er netop blevet idømt et år og seks måneders fængsel ved ankesagen imod hende i landsretten.

Kort før klokken 11 ankom dagens hovedperson til retten i Odense iført en hvid skjorte og fuld krigsmaling. Hun virkede ved godt mod, da hun blev sat af lige foran retsbygningen.

Erik Damgaard viste sig - som sædvanligt - ikke ved retten, hvor Anni har selskab af sin mor og en veninde, der har fulgt hende gennem hele sagen.

- Jeg håber selvfølgelig på straffenedsættelse, sagde hun, inden hun gik ind for at modtage dommen - og det fik hun.

Skal kunne mærkes
I september blev Anni Fønsby i byretten idømt to års fængsel. Brystbomben ankede den gang sagen i håb om, at få nedsat sin straf eller måske blive helt frikendt, men anklageren i ankesagen, Jakob Nielsen, har i landsretten krævet Anni Fønsby idømt tre års fængsel.

- Det skal kunne mærkes, når man får et års betinget fængsel for en kriminalitet og alligevel fortsætter, sagde anklageren med henvisning til Annis dom fra 2005, da hun fik et års betinget fængsel for rufferi.

LÆS OGSÅ: Anni: - Jeg føler voldsom skyld

Får konfiskeret 4,5 mo.
I løbet af ankesagen har Anni virket følelsesmæssigt meget påvirket af tanken om at skulle bag tremmer med sin etårige datter, Victoria. Og Fønsby har de seneste uger i retten vedholdende hævdet, at hun hele tiden har ønsket at drive en lovlig forretning, ikke mindst efter hun efter dommen i 2005 rådførte sig derfor med Skat om forskellige forretningsmodeller.

Ud over at sende Anni Fønsby en tur bag tremmer, har retten beslutte, at Anni Fønsby skal have konfiskeret 4,5 millioner kroner, som hun har tjent på rufferi.