Amalie afvist af Hotel D'Angleterre

Amalie drak sig torsdag aften en kæmpe kæp i øret og ville sove branderten ud på Hotel D'Angleterre, men her blev hun på bedste Møllehave-manér afvist

En stangstiv Amalie måtte ikke leje et værelse på Hotel D'Angleterre, selv om hun havde masser af penge. (Foto: Klavs Bo Christensen)
En stangstiv Amalie måtte ikke leje et værelse på Hotel D'Angleterre, selv om hun havde masser af penge. (Foto: Klavs Bo Christensen)

Hotel D'Angleterre på Kongens Nytorv i København er kendt for sine fem stjerner, der rangerer hotellet som et af de fineste i Danmark. Hotellet er også kendt for at huse nogle af verdens største stjerne, når de gæster København.

En af verdens største stjerner er realityfænomenet Amalie Szigethy ikke endnu, selv om hun er af de mest omtalte danskere i øjeblikket.

Hun blev da også afvist, da hun torsdag nat forsøgte at leje et hotelværelse på D'Angleterre. Det fortæller hun til gossipsitet Starlounge.

- De mente, at jeg var for fuld. Jeg havde tasken fuld af tusindkrone-sedler, som jeg viste dem, men de ville ikke have mig og min veninde ind, selv om jeg viste dem, at jeg sagtens kunne betale, fortæller hun til hjemmesiden.

Amalies oplevelse på hotellet vækker minder om den, Johannes Møllehave havde for et par uger siden. Her blev præsten smidt ud og senere anholdt af politet, fordi han var fuld og generede de andre gæster.

LÆS OGSÅ: Stiv Møllehave lagt i håndjern

Stangstiv
Amalie optrådte fredag aften i Anders Lund Madsens talkshow på DR1. Her lovede hun ellers den uglede vært, at hun ville stoppe med at tale med journalister.

Det løfte kunne hun altså ikke holde længe, for allerede lørdag har hun haft brug for at tale ud til gossipsitet om sin spændende bytur.

LÆS OGSÅ: Anders Lund trygler Amalie

Her blev der på vanlig vis drukket tæt, men Amalie fortæller dog, at hun ikke har været SÅ beruset i lang tid.

- Jeg havde bare brug for at feste igennem, og det er faktisk første gang siden alt det med Peter, at jeg har været så fuld, siger hun.

Afvisningen i D'Angleterre's reception skete altså ifølge Amalie på baggrund af fuldskab. Men hun er nok ikke den første fulde megastjerne, der har overnattet på D'Angleterre, og hun forstår heller ikke selv afvisningen.

- Altså ved de ikke, hvem jeg er?, lyder det fra en forundret Amalie.

Hele dramaet endte lykkeligt, da en beruset Amalie og hendes veninde fik lov at leje et værelse på Hotel Scandic.