Slem lesbisk er blevet single

Den slemme, slemme pige, Anne Kejser, er gået fra sin bedre kvindelige halvdel

Anne Kejser (til venstre), der bedst er kendt fra skjult kamera succesen 'Slemme Slemme Piger', er gået fra sin kæreste Maria Holm Larsen (til højre).
Anne Kejser (til venstre), der bedst er kendt fra skjult kamera succesen 'Slemme Slemme Piger', er gået fra sin kæreste Maria Holm Larsen (til højre).

Snydepelsen Anne Kejser er blevet et kendt ansigt efter, at hun har narret stribevis af mænd i Zulu-serien 'Slemme Slemme Piger'. Men det var de færreste, der kendte den 30-årige skønhed, da hun deltog i 'Vild med dans' sidste år. Her røg hun allerede ud efter det tredje program på grund af for få stemmer hjemme fra stuerne.

Læs også: Anne Kejser og kæresten har adopteret

Anne Kejser har da også efterfølgende måtte sande, at livet ikke altid er en dans på roser. Hun er nemlig for nyligt gået fra sin kæreste, Maria Holm Larsen.

- Jeg har ingen kommentarer til bruddet. Det er for privat, men jeg har ikke fundet en anden, fortæller hun til ugebladet Her&Nu.

Læs også: Slem, slem pige kunne ikke holde sig

Enøjet hund
Parret, der nåede at bo sammen i tre år, havde den enøjede hund Bianca sammen. Men nu skal Anne Kejser til at fokusere fuldt ud på skuespillet i stedet for det lille familieliv.

- Jeg skal spille med i 'Revyperler på stribe'. Det glæder jeg mig vanvittigt til. Det er simpelthen så sejt, at jeg får lov til at spille sammen med en kapacitet som Tommy Kenter, siger hun om revyen, der har premiere den 17. juni.