Hun behøver ikke frygte mig

Ulven Peter har ikke tænkt sig at opsøge sin eks-kone/kæreste - titlen er stadig noget uklar - så hun behøver ikke være bange, lover han

Peter Birch har ikke tænkt sig at opsøge Amalie. Derfor mener han, at det er  'vildt overdrevet', at Amalie er omringet af bodyguards, der skal passe på hende. (Foto: Kenneth Meyer)
Peter Birch har ikke tænkt sig at opsøge Amalie. Derfor mener han, at det er 'vildt overdrevet', at Amalie er omringet af bodyguards, der skal passe på hende. (Foto: Kenneth Meyer)

Amalie behøver ikke at være bange for at få uventet besøg af ekskæresten Peter.

At hun nu har fået bodyguards af frygt for mig, er vildt overdrevet. For det første kan jeg ikke finde på at opsøge hende, for det andet kan Amalie altid via Find My iPhone se, hvor jeg er. Hun har min kode, og er den blevet væk, vil jeg meget gerne sende den til hende. Hun har absolut ingen grund til at være bange, siger Peter Birch til Ekstra Bladet.

Læs: Amalie tør ikke sove alene

– Du siger, du ikke kan finde på at opsøge Amalie, betyder det, at du har indstillet dig på først at se hende igen under en eventuel retssag, medmindre hun kontakter dig?

–Det er desværre nok sådan, det bliver, selv om jeg rigtig gerne vil snakke med Amalie, altså sidde over for hende og få snakket ud.

Læs: Amalie er træt af Peters 'møgdrenge'

– Hvor stor en rolle spiller Amalies mor, Charlotte, i hele miseren? Er det hendes skyld, at du og Amalie ikke længere er sammen?


– Altså, jeg ved, det var Charlotte, som kontaktede medierne sidste lørdag. Jeg synes, det er ærgerligt, at Amalie og jeg ikke kan få lov at finde ud af tingene selv. Jeg er lidt bitter på Charlotte.

– Jeg forstår hende ikke. Hendes motiv er vel, at hun vil have sin datter for sig selv.

Læs: Google hjælper Amalie: Peter er psykopat

– Amalie siger, hun nu er færdig med fyre for en tid. Har du et råd til, hvordan en kommende svigersøn skal tackle Charlotte?


– Amalie skal nok finde sig en kæreste, men nej. Jeg ville ikke sige noget negativt om Charlotte. Den sidste uge har været den værste tid i mit liv, nu vil jeg prøve at komme videre.

– Frygter du nye anklager?


– Der er intet, der kan overraske mig, men heller ikke noget, der kan være værre end det her.