Amalie tør ikke sove alene

Hun opfører sig som et klassisk voldsoffer, siger hendes mor

Amalie er beskyttet af bodyguards, fordi hun - ifølge mor Charlotte - frygter, at Peter vil opsøge hende. Og hun er angiveligt så bange, at hun nu heller ikke tør sove alene. (Foto: Benjamin Kürstein)
Amalie er beskyttet af bodyguards, fordi hun - ifølge mor Charlotte - frygter, at Peter vil opsøge hende. Og hun er angiveligt så bange, at hun nu heller ikke tør sove alene. (Foto: Benjamin Kürstein)

Det er ikke kun frygten for, at ekskæresten Peter vil opsøge hende, der gør, at Danmarks p.t. mest omtalte teenager, 19-årige Amalie, i denne uge er blevet udstyret med bodyguards.

Det fortæller Amalies mor, Charlotte Kejser til Ekstra Bladet.

– Peter Birch fortæller mig, at Amalie via Find My iPhone altid vil være i stand til at vide, hvor han er –  og at han i øvrigt ikke kan finde på at opsøge hende. Virker det så ikke lidt overdrevet, at   ...

– Boller fra Kohberg, afbryder Charlotte Kejser og tilkendegiver dermed, at hun ikke har ret meget tilovers for ekssvigersønnen og hans udsagn.

Læs: Amalie: - Nu skal jeg være jomfru

– Jamen, hvorfor udstyre Amalie med bodyguards?


– Fordi Amalie er blevet angst efter det, hun forrige lørdag blev udsat for af Peter. Hun er blevet bange for mørke og tør ikke mere gå alene ud om aftenen. Hun tror hele tiden, at der står en boogie-mand (bussemand, red.). Hun er også bange for at sove alene.

Læs: Charlotte Kejser: Amalie har bodyguards på

– Betyder det så, at hun sover i din seng?


– Det vil jeg ikke svare på. Men du kan sige, at de bodyguards også beskytter Amalie, når hun færdes på job ude i nattelivet. De giver hende en tryghed, hun har brug for. Det er hendes manager, som har foreslået, at der er bodyguards med rundt i landet. De bliver ved med at følge hende, så længe hun har brug for det.

Læs: Peter: Nu anlægger jeg sag

– Amalie er meget skræmt lige nu. Hun opfører sig som et klassisk voldsoffer. Men Amalie vil ikke være et offer, der bare sidder og græder. Hun vil ud og have lov til at leve livet, siger Charlotte Kejser og tilføjer, at både hun og Amalie umiddelbart efter påske vil tage imod det tilbud om psykologhjælp, som TV3 har fremsat.

– Vi har besluttet, at vi begge to vil tale med en psykolog, siger hun.

Læs portræt af Amalies mor, Charlotte Kejser, i Ekstra Bladets flash!-tillæg i dag. Køb eBladet her.