Amalie: - Nu skal jeg være jomfru

19-årige Amalie Szigethy er færdig med fyre - i hvert fald for en tid

Amalie vil holde en pause fra fyrerne og i stedet hygge sig med sine veninder. (Foto: Anthon Unger)
Amalie vil holde en pause fra fyrerne og i stedet hygge sig med sine veninder. (Foto: Anthon Unger)

Efter sidste uges tumultariske brud med ægtemanden, Peter Birch - som det nu i øvrigt viser sig, at hun slet ikke har været gift med - har reality-stjernen bestemt sig for at sætte sit kærlighedsliv på pause.

- Du har levet i et påstået voldeligt forhold og er lige blevet single. Er du på jagt efter en ny kæreste, eller har du mistet troen på kærligheden?

- Jeg tror lige, jeg slapper af nu, siger hun og kommer så med en af de sprogblomster, hun er blevet så kendt for:

- Nu skal jeg være jomfru for en tid.

Bange for kærligheden
- Før jeg mødte Peter, havde jeg svært ved at forelske mig. Jeg har altid været uheldig med fyre, der var utro mod mig, så jeg har været meget bange for kærligheden, selv om jeg jo er rigtig romantisk og elsker at se kærlighedsfilm.

LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg er klar til løgnedetektor

- Du har på tv afsløret, at du og Peter reelt ikke er gift, fordi produktionsselskabet ( Mastiff, red.) bag 'Amalies Verden' aldrig fik sendt de underskrevne papirer af sted.

- Ja, og det er en stor lettelse. Så skal jeg jo ikke have sendt nogle skilsmissepapirer af sted. Så er jeg bare fri allerede nu. Fri til at være sammen med mine veninder, som han forbød mig at se.

Ulykkelig længe
- Jeg har længe vidst, at vores forhold skulle stoppe, så jeg blev lettet, da Peter i sidste uge slog op. Så var det ikke mig, som gik fra ham.

- Jeg har længe været ulykkelig og slet ikke glad, men nu er jeg glad for igen at bo hos mor.

- Du fylder 20 år til sommer, skal du blive ved at bo hjemme?

- Det er rart at få den støtte og kærlighed, min mor giver, men i løbet af sommeren regner jeg med at flytte til en lejlighed, som min mor har lige i nærheden af huset. Hvornår det bliver, ved jeg ikke. Nu har jeg jo også min turne, og jeg skal jo ud at rejse for at lave tv med min mor, siger Amalie.