Amalie: Jeg er klar til løgnedetektor

Amalie ser frem til at møde Peter i retten og er klar til at fremlægge beviser og tage en løgnedetektor-test. Hun fortæller desuden at eks-kæresterne frygter for Peters hævn, hvis de står frem

Amalie er klar til at tage en løgnedetektor-test for at underbygge sine anklager mod Peter. (Foto: Benjamin Kürstein).
Amalie er klar til at tage en løgnedetektor-test for at underbygge sine anklager mod Peter. (Foto: Benjamin Kürstein).

Reaktionen kom prompte efter at Amalie Szigethy fredag morgen på landsdækkende tv i Go'Morgen Danmark for første gang fortalte sin version af den sidste uges begivenheder og samtidig anklagede Peter for at have slået hende gennem hele deres forhold.

Peter Birch proklamerede derefter, at han vil svare igen med et sagsanlæg, men truslen får ikke Amalie til at nedtone anklagerne:

- Jeg er klar til at tage en løgnedetektor-test, og så må vi se om Peter tør det samme. Det tvivler jeg meget på at han tør, for vi ved begge to, at jeg fortæller sandheden, fortæller Amalie til ekstrabladet.dk

Har du nogen form for beviser på anklagerne mod Peter?

- Ja, jeg har beviser, og dem er jeg klar til at lægge frem, hvis han beslutter sig for at anlægge sag på tirsdag. Det tror jeg nu ikke på, at han tør.

Du fortalte i 'Go'Morgen Danmark' at du har været i kontakt med Peters eks-kærester. Vil de stå frem?

- Jeg har skrevet med Peters eks-kærester på Facebook og de skriver, at de syntes det er synd for mig, og at han har gjort det samme mod dem. Men de tør ikke stå frem, fordi de er bange for, hvad Peter kan finde på.

LÆS OGSÅ: PETER: NU ANLÆGGER JEG SAG

Amalie fortæller desuden, at Peter ikke kan være overrasket over, at parret ikke er gift:

- Peter vidste godt, at jeg havde fortalt en fra produktionsselskabet Mastiff, at han slog mig. Det gjorde jeg allerede, inden vi tog afsted til Mexico, og de ønskede ikke, at jeg skulle gifte mig med Peter. Derfor hjalp de mig ved ikke at sende papirene ind. Det kan ikke komme som en overraskelse for Peter.

Det virker umiddelbart lidt underligt at et tv-produktionsselskab skal stå for at sende vielsespapirer ind for jer?

- Det har du ret i. Men det var jo Mastiff, der arrangerede det hele og stod for brylluppet og rejsen. Det var sådan de hjalp mig - for jeg er jo deres Amalie, konstaterer realitystjernen, der på tv ikke fortalte om de påståede sexovergreb natten til lørdag sidste uge:

LÆS OGSÅ: AMALIE: PETER TRUEDE MED SELVMORD

- Peter stak fingre op i skeden på mig den nat. Og han har slået mig igennem det meste af vores forhold. Ikke sådan gul og blå - men med flad hånd og knyttet næve i ansigtet. Peter er syg og skal have hjælp og længere er den ikke, siger Amalie til ekstrabladet.dk

Produktionsselskabet Mastiff - der står bag 'Amalies Verden' har ingen kommentarer til den spegede affære.

LÆS OGSÅ: AMALIE: VI ER SLET IKKE GIFT