Peter & Amalie-sagen dag for dag

Siden fredag har sagen om det kendte reality-pars dramatiske brud fyldt meget i de danske medier. Få et overblik over sagen her

Peter og Amalie har optaget meget plads i medierne i weekenden. (Privatfoto)
Peter og Amalie har optaget meget plads i medierne i weekenden. (Privatfoto)

LÆS OGSÅ: Peter: - Jeg er ikke sigtet

LÆS OGSÅ: Politi: Amalie har ingen synlige skader

LÆS OGSÅ: Grædefærdig Peter: - Hvorfor gør Amalie det mod mig

FREDAG: Peter fortæller til flere medier, at han vil skilles fra Amalie, fordi hun har takket ja til et tv-tilbud, der ikke inkluderer ham, men derimod lange rejser med hendes mor, Charlotte Kejser.

Samme aften sender Charlotte Kejser et brev til MSN Starlounge med titlen ’Sandheden om Peter’. I brevet fortæller hun, at Peter styrer hendes datter, og at han ikke er den rigtige mand for Amalie.

LØRDAG: Tidlig morgen mødes Peter og Amalie tilfældigt på en natklub i det indre København. De går ind i en baggård i Studiestræde for at snakke om deres krise.

Hvad der sker efterfølgende, er parterne uenige om, men konflikten ender med, at Amalie råber om hjælp og derved vækker den kendte stylist Kenny Aleksandr.

Sammen med sin underbo får han gelejdet den sparsomt påklædte og hulkende Amalie op i sin lejlighed i Studiestræde. Her bliver hun hentet af sin mor, der samtidig varskor medierne. De tager til politiet og efterfølgende til Rigshospitalets Traumecenter.

– Det er rigtig nok, at vi har været uvenner, men jeg har ikke rørt Amalie, siger Peter til Charlottes anklager om, at han skulle have tævet og sex-krænket sin kone.

SØNDAG: Charlotte og Amalie tropper op på Station City i København for at melde Peter for grov vold. Han bliver senere afhørt. Politiet beslutter, at det ikke umiddelbart vil sigte ham for vold.


LÆS OGSÅ: Peter: - Jeg har sms'et med Amalie

LÆS OGSÅ: Amalies mor: Peter tog kvælertag og krænkede hende seksuelt