Annonce:
Annonce:

Mesterkokkens terror på TV3

Fik kniven af mesterkokken Bo Bech: Jeg får panikanfald, når jeg skal røre i gryderne, og går stadig til psykolog efter mødet med Bo Bech

TV3 Tinna Glisbo havde ikke lyst til at tude for åbent kamera –men mesterkokken Bo Bech ville ikke lade hende være i fred. (Foto: TV3)
TV3 Tinna Glisbo havde ikke lyst til at tude for åbent kamera –men mesterkokken Bo Bech ville ikke lade hende være i fred. (Foto: TV3)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte
Annonce:

Tredje sæson af TV3’s populære ’Med kniven for struben’, hvor kendiskokken Bo Bech hjælper trængte restauratører, sluttede mandag – og lige nu søger stationen deltagere til kommende programmer.

På TV3’s hjemmeside kan man bl.a. læse, at de ’med Bos hjælp kan få vendt tomme lokaler til fyldte og underskud til overskud’, samt at den kendte kok ’på fem dage vil vende op og ned på alt og efterlade restauranten i langt bedre stand’.

Halvdelen af denne sæsons ti deltagere har dog svært ved at nikke genkendende til de gyldne løfter.

For dem har det været en voldsomt ubehagelig oplevelse at møde den kontante kok, som de fortæller var mere interesseret i at lave dramatisk tv end at hjælpe dem:

Brander sit eget navn
– Det var vores oplevelse, at det kun handlede om at få nogle dramatiske skud i kassen og om, at Bo ville brande sit eget navn, siger Tinna Glisbro, der sammen med sin mand Mark driver Roslev Kro.

– Det har haft hårde menneskelige omkostninger for os at deltage. Jeg har jeg gået til psykolog, siden jeg var med. Jeg får panikanfald, når jeg skal røre i gryderne. Så hører jeg Bo stå og råbe, at jeg ikke kan finde ud af at lave mad, fortæller hun.

Brød sammen
Tinna var involveret i et af sæsonens mest dramatiske afsnit. Hun brød sammen for åben skærm, efter at Bo Bech havde beskyldt hende for at servere ’hundeæde’ og skubbet til hendes mand:

– Bo Bech har ikke begreb om, hvad det er for nogle mennesker, han kommer ud til.

Annonce:

– Min mand, Mark, har været udstationeret som FN-soldat og har granatchok. Han gik derfor helt i baglås, da Bo skubbede til ham og stod og råbte ham ind i hovedet. Han er stadig mærket af oplevelsen.

– I programmet blev han fremstillet som fuldstændig inkompetent, og det har intet hold i virkeligheden.

– Vi havde på forhånd fået at vide, at når der var pause, fik vi et frirum, hvor der ikke ville blive filmet. Men i en pause stod Mark og jeg i køkkenet, og så begyndte jeg at græde.

De jagtede mig
– I samme øjeblik kom kameraholdet tordnende ind med Bo Bech i spidsen og jagtede mig, så jeg var nødt til at låse mig inde på toilettet – det var simpelthen så grænseoverskridende.

– Jeg er meget følelsesladet, men jeg havde ikke lyst til at bryde tudende sammen på tv, siger Tinna Glisbro, der ikke fik noget ud af alle prøvelserne:

– Det har ikke hjulpet spor. Tværtimod. Bo Bech lancerede en fornem menu med pocherede æg og franske frugttærter, men herude på bøhlandet vil folk slet ikke spise sådan noget. Efter hans besøg havde vi kun en til to gæster om dagen – så vi er gået tilbage til vores gamle koncept.

De fleste klarer den ikke
At en deltagelse i ’Med kniven for struben’ langtfra er garanti for at få vendt den kulinariske skude viser Ekstra Bladets undersøgelse af 15 af de restauranter, der medvirkede i første og anden sæson.

Kun tre har formået at holde kniven fra struben, mens 12 enten er gået konkurs eller er blevet tvangsopløst.

Mesterkokken Bo Beck siger til Ekstra Bladet, at han ikke har tænkt sig at lægge stilen om i 'Med kniven for struben'.

- Jeg er ikke for hård, siger han.
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: