Annonce:
Annonce:

DR-vært skal skilles efter to års ægteskab

Det er naturligvis ikke sjovt at gå fra hinanden, men det var den eneste løsning, fortæller 'Kontant'-værten Kåre Quist om det forliste ægteskab

Det bliver formentlig ikke et problem for den populære 'Kontant'-vært at finde en ny partner. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Det bliver formentlig ikke et problem for den populære 'Kontant'-vært at finde en ny partner. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

'Kontant'-værten Kåre Quist og Karen Pallisgaard smilede stort, da de blev gift i Tibirke Kirke i sommeren 2009. Men mindre end to år efter er parret nu gået fra hinanden, og en skilsmisse venter. Tilbage sidder Kåre Quist i deres lækre penthouse-lejlighed på Vesterbro i København.

- Jeg kan bekræfte, at vi ikke bor sammen længere. Det har ikke været en let beslutning for os, men det er virkeligheden, fortæller han til Se og Hør.

Den eneste løsning
Årsagen til bruddet blev deres forskelligheder. Kåre elsker sit travle job på Danmarks Radio og livet i indre København. Karen vil derimod gerne rejse i længere perioder af gangen og har fundet vigtigere værdier end arbejdslivet.

- Oscar Wilde sagde jo, at kærlighed gør blind, og at ægteskabet giver synet tilbage. Det er nu ikke det, der er årsagen til, at vi har valgt at bo hver for sig, siger Kåre Quist til ugebladet.

Karen er fantastisk
Karen og Kåre har været sammen siden 2005, hvor de mødte hinanden igennem deres arbejde på Ekstra Bladet. Efter seks dejlige år, fortæller Kåre Quist, at Karen på alle måder er en fantastisk kvinde, som han kun ønsker det bedste for fremtiden.

- Det er naturligvis ikke sjovt at gå fra hinanden, men det var den eneste løsning. Det er helt udramatisk. Vi er gode venner og taler næsten dagligt sammen, siger han.

Det har ikke været muligt for ekstrabladet.dk at få en kommentar fra hverken Kåre Quist og Karen Pallisgaard.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: