Se Dan Rachlin i tattoo-smerte

Dan Rachlin i offentlig smerte: Har fået alle fire unger foreviget på overarmen

Messens konferencier Anders Breinholt var for at trøste kendis-makkeren, der var under nålen i timevis. (Foto: Pelican Picture)
Messens konferencier Anders Breinholt var for at trøste kendis-makkeren, der var under nålen i timevis. (Foto: Pelican Picture)

No pain, no gain!

Det skal gøre en smule ondt, før man for alvor kan flashe sin nye og farverige kropsudsmykning.

Sådan også for mediemennesket Dan Rachlin, der flere timer fredag eftermiddag og aften sad til offentligt smerte-skue på Copenhagen Ink Festival i TAP1 på Carlsberg.

Men nu har Dan Rachlin jo agså altid været lidt af en linselus, så hvorfor dog ikke forene det smertelige med et drys pæn opmærksomhed?

- Som 44-årig lagde jeg ud med ansatsen til en FCK-løve på højre skulder, og nu har jeg så fået alle fire ungers navnetræk foreviget på venstre overarm.

Og ja, jeg har fået tilladelse hjemmefra.

Min nye passion for tatoveringer er en af de tre store kameler, Charlotte (Dans hustru) er blevet tvunget til at sluge.

FCK og hamp
De to andre er min passion for FCK og hamp, griner Dan Rachlin, der uden tvivl nød opmærksomheden fra de mange forbipasserende messegæster.

En lindrende kompensation oven på de tusindvis af nålestik, den nye kropsudsmykning har kostet.

- Man skal aldrig sige aldrig, så måske kommer der flere til.

Men hverken mor eller Charlotte får altså plads på denne her krop! – og heller ikke i det skjulte.

Der skal trods alt være en grænse.

Det er Henning fra royal.tattoo.com, der har stået for såvel kompositionen og udførslen af Dans nye minde for livet, som forårsfornøjede danskere i det nordsjællandske formentlig allerede kan opleve luftet her i løbet af weekenden.