Dagens mand er skruk

Storforelsket Pelle Hvenegaard har lagt det vilde liv på hylden og drømmer nu om familieforøgelse

– Jeg er kommet til at holde virkelig meget af hverdagene, siger Pelle Hvenegaard, der glæder sig over, at kæresten er flyttet ind i hans lejlighed på Christianshavn. (Foto: Jakob Jørgensen)
– Jeg er kommet til at holde virkelig meget af hverdagene, siger Pelle Hvenegaard, der glæder sig over, at kæresten er flyttet ind i hans lejlighed på Christianshavn. (Foto: Jakob Jørgensen)

Fra på onsdag er 35-årige Pelle Hvenegaard igen klar til at lege Kirsten Giftekniv på TV2 som vært på en ny omgang 'Dagens Mand'. Men selv er han ikke længere på jagt efter kærligheden. Til gengæld er han skruk.

– Jeg er i den grad afsat, siger han og lyder nærmest nyforelsket.

Caroline Gullacksen hedder hans udkårne, som han traf på en blind date arrangeret af en fællesbekendt for syv-otte måneder siden.

– Jeg kan ikke huske datoen, men det kan min kæreste. Men jeg ved, at hun har fødselsdag søndag, siger han og røber, at en af gaverne bliver et navneskilt med begges navne.

– Det synes jeg, der ligger noget symbolik i. Faktisk er det mere romantisk end et smykke, som let kan blive lidt kliche-agtigt.

– Så du er klar til både bryllupsklokker og børn?

– Nu har vi begge været gift før – og de der bryllupsløfter viste sig ikke at holde. Så nej, ikke lige nu i hvert fald. Men forhåbentlig er der snart børn på vej.

LÆS OGSÅ: Hvenegaard forelsket i Vangsøs ekskone

– Du har engang fortalt, at du drømte om en biltur gennem Europa med en kæreste, fordi det ku' være sjovt at fortælle sine børn, at de var blevet til på bagsædet af en Jaguar ...

– Jaguaren er solgt. Men før jul var Caroline og jeg rundt i Burma og Thailand. Desværre var der ikke held i sprøjten på den tur. Men det er noget, vi arbejder på.

– Du har også tidligere sagt, at den sødeste kompliment, du har fået fra en kvinde, var, at hun ville have børn med dig. Hvad er det værste, en kvinde har sagt til dig?

– Hm, Caroline har fortalt, at hun forud for vores date havde det som før en fest, hun egentlig ikke havde lyst til. Heldigvis blev det jo en god fest. Det ville være forfærdeligt, hvis hun havde valgt mig fra på grund af fordomme. Der har jo været mange Se og Hør-forsider om mig, så ...

LÆS OGSÅ: Pelle: Det er slut med pik og patter

– Jeg har ikke noget problem med at blive eksponeret, men at finde sin egen lykke, når andre glor på, er ikke altid så nemt. Jeg har selv haft ønsket om at blive eksponeret – om på den måde at være et eller andet og få en identitet. Men det giver jo ikke indhold, så nu fylder det mindre, siger Pelle og afslører, at det i dag er så godt som slut med byture for hans vedkommende.

– Jeg har fået mere rodfæste i mit eget liv, og jeg er fandeme blevet god til at finde ud af, hvad der egentlig gør mig glad.