Bryst-tyve spreder billeder på nettet

Adskillige afklædte billeder af Malou Stella spreder sig lynhurtigt på nettet - nu fortryder den unge mor, at hun har stillet op til de mange fotos

Malou Stella har ikke noget problem med sit udseende, men er sur over, at folk bruger nøgenbilleder af hende på nettet uden hendes tilladelse. (Foto: Jakob Jørgensen)
Malou Stella har ikke noget problem med sit udseende, men er sur over, at folk bruger nøgenbilleder af hende på nettet uden hendes tilladelse. (Foto: Jakob Jørgensen)
Følg Danske kendte

En hjemmeside har offentliggjort en hel stribe nøgenbilleder af Malou Stella fra tv serien 'De unge mødre'. Hun har ved flere lejligheder stillet op til afklædte billeder, og derfor cirkulerer der nu billeder på nettet af hendes helt nye silikonebryster, og ældre billeder der viser hende med naturlige bryster.

Lige nu er hjemmesiden stærkt overlastet på grund af den overvældende interesse for Malou Stellas fortrin. På sitet kan man se fem afklædte billeder af Malou Stella gennem årene, men nu har hun fortrudt og er stærkt oprevet over, at hun cirkulerer nøgen rundt på nettet. Hun forklarer selv, at billederne er taget af en 'rigtig dårlig ven', der groft har svigtet hendes tillid.

LÆS OGSÅ: Malou Stella vil politianmelde brysttyve

- Jeg melder det til politiet. Det skal ikke ligge ude på nettet. Det har de ikke rettigheder til, sagde hun rasende i går til ekstrabladet.dk.

Men Malou Stella må nok indse, at det bliver en hård kamp mod internettet.

Nøgenbilleder uden tilladelse
Hun har ikke noget problem med sit udseende, men hun er gal over, at folk bruger nøgenbilleder af hende uden hendes tilladelse.

- Jeg er ikke ked af, hvordan jeg ser ud. Men det gør mig sur, at nogen bare lægger det ud. Det er jo private sager, sagde hun igår.

Malou Stella fik 450 milliliter silikone i hver af sine nye bryster, fordi hendes gamle ikke var så spændstige efter fødslen. Operationen gav som ventet den unge mor et ekstra skud opmærksomhed.

- Fyrene kigger da mere på mine bryster nu, men jeg har endnu ikke været i byen med dem, fortalte hun i starten af februar til ekstrabladet.dk.

LÆS OGSÅ: 'Se mine nye bryster'

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.