Cutfather i retten for sang-tyveri

'X Factor'-dommeren Cutfather er selv for en dommer i Københavns Byret, hvor han og hans producerpartner i Cutfather & Joe Productions er sagsøgt for at have stjålet en hitsang

Mich 'Cutfather' Hansen er blevet sagsøgt for brud på rettighederne til kæmpehittet 'Superstar'. Sagen kører i morgen i Københavns Byret.
Mich 'Cutfather' Hansen er blevet sagsøgt for brud på rettighederne til kæmpehittet 'Superstar'. Sagen kører i morgen i Københavns Byret.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det er Metronome Productions, der har sagsøgt producerparret Mich Hedin Hansen og Joseph Belmaati for brud på rettighederne til den tidligere Popstars-deltager Christine Miltons nationale kæmpehit 'Superstar'.

Cutfather & Joe Productions valgte senere at udgive en næsten identisk version internationalt, der storhittede med den engelske Jamelia som sangerinde. Sangen blev den mest spillede sang i Storbritannien i 2003.

Skrev sang med Remee
Det var Cutfather & Joe Productions, der skrev nummeret til Christine Milton sammen med den tidligere 'X Factor' dommer Remee i 2003.

Men Metronome Productions, der stod bag Popstars, mener, at de fik rettighederne til nummeret i forbindelse med udgivelsen af den oprindelige udgave, som Christine Milton sang.

Møder selv op
Den storgrinende dommer har ellers nok at se til i 'X Factor', hvor han som den eneste har alle sine tre deltagere tilbage.

Men først får han altså selv lige chancen for at vise sine unge deltagere, hvordan man laver en overbevisende præstation over for - dog kun - en enkelt dommer.

Det var også en travl Cutfather, som eb.dk fangede på telefonen.

Har du tænkt dig at møde op i retten?

- Det skal jeg. Jeg vil rigtig gerne tale mere om det, men jeg har simpelthen ikke tid lige nu, siger han venligt.

Afgøres i Københavns Byret
Der har tidligere været en tvist om, hvorvidt sagen skulle føres i Danmark eller England, men ved et forlig blev det besluttet, at sagen skal køre som et civilt søgsmål i Københavns Byret.

Sagen startede tirsdag og fortsætter klokken 9.30 onsdag.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+