Her er Danmarks nye kendis-par

Kongelig skuespiller Benedikte Hansen og Viggo Sommer fra De Nattergale er blevet et par

Sidste år fortalte Viggo Sommer i 'Aftenshowet', at han havde oprettet en net-dating profil for at genopleve kærlighedens sus. Den profil har han ikke længere brug for. (Foto: Michael Stub)
Sidste år fortalte Viggo Sommer i 'Aftenshowet', at han havde oprettet en net-dating profil for at genopleve kærlighedens sus. Den profil har han ikke længere brug for. (Foto: Michael Stub)

Viggo Sommer fra De Nattergale går efter al sandsynlighed rundt med nogle store sommerfugle i sin jyske mave i disse dage.

Søndag aften kom han gyldenbrun og veludhvilet hjem efter en lang, romantisk rejse til Brasilien i selskab med sin nye kæreste, skuespiller ved Det Kongelige Teater Benedikte Hansen.

- Ja, det er rigtigt, at vi er blevet et par og har været på en dejlig ferie sammen, siger Viggo Sommer.

- Vi mødte hinanden i sommer, da vi begge medvirkede Dogme-revyen på Samsø sammen med blandt andre Pernille Højmark og Søs Egelind, fortæller den jyske komiker til flash!.

Forholdet udviklede sig dog ikke med det samme til romantik.

- Nej, først i løbet af efteråret blev vi kærester, siger Viggo Sommer, der fortsat bor i Århus, mens hans nye kæreste bor i København.

- Så vi pendler lidt frem og tilbage.

Også Benedikte Hansen bekræfter forholdet, men vil ikke kommentere det nærmere.

- Det gør jeg aldrig, når det gælder mit privatliv, siger hun.

LÆS OGSÅ: Benediktes store sorg

Gift med chefen
Hun har tidligere været gift tre gange - senest med DR's bestyrelsesformand, den tidligere chef for Det Kongelige Teater Michael Christiansen. Efter ni år gik parret fra hinanden i 2007 og efterfølgende fulgte en krise: - Jeg var slet ikke i tvivl om, at det var til mine dages ende, så det var meget voldsomt, at det ikke skulle være sådan. Jeg måtte spørge mig selv: 'Hvad vil du nu?' Men det er også fantastisk at starte forfra, sagde hun i 2009 om skilsmissen til Ekstra Bladet.

Hverken Benedikte Hansen, som vi senest har set i rollen som den barske journalist Hanne Holm i DR's successerie 'Borgen', eller Viggo Sommer er nemlig bygget til at være alene.

Svært at være single
I februar sidste år fortalte den jyske nattergal åbenhjertigt i DR's 'Aftenshowet' om, hvordan han havde kæmpet for at komme over sin skilsmisse og blandt andet havde oprettet en netdating profil for at genopleve kærlighedens sus.

Heller ikke Benedikte Hansen har haft lyst til at blive gammel alene: - Nej, jeg har ikke fået nogen ny kæreste. Så det vil jeg gerne snart opleve. Engang imellem kan jeg tænke: 'Var det det'?. Men de kloge kvinder, jeg kender, siger: 'Lige pludselig er den der'. Og jeg kan da heller ikke se mig selv mutters alene altid.

- Men det var meget nødvendigt at lande på benene igen efter skilsmissen. Det bliver mindre uhyggeligt med tiden, så på et tidspunkt bliver der plads til en ny mand.

Sådan sagde den kongelige skuespiller til Ekstra Bladet i 2009.

Og nu viser det sig, at de kloge veninder havde ret. I en alder af 52 har Benedikte Hansen mødt kærligheden igen i den to år ældre Viggo Sommer.