Michael Bjørnson skifter navn igen igen

Michael må ikke hedde Monet ligesom den franske impressionist Claude Monet. Derfor har han skiftet navn igen

Først hedh han Michael Bjørnson - så Michael Monet - så Michael Monetz. Kælenavnet er fortsat Penis-Michael. (Foto: Michael Stub)
Først hedh han Michael Bjørnson - så Michael Monet - så Michael Monetz. Kælenavnet er fortsat Penis-Michael. (Foto: Michael Stub)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Michael Bjørnson, har skiftet navn igen igen. Først hed han Michael Bjørnson. Så gik hans manager ud med en pressemeddelelse om, at nu hed han Michael Monet ligesom den franske impressionist Claude Monet.

Men nu har Michael Bjørnson fået meddelelse fra myndighederne om, at den går ikke.

- Jeg fik brev om, at jeg ikke kunne tage en anden kunstners navn. Men at det var o.k, hvis jeg satte et z bag på. Så nu hedder jeg Michael Monetz. Det er godkendt, og alt er i orden, siger Michael ’hvad-var-det-nu-han-hed’.

LÆS OGSÅ: Penis kom i vejen for gennembrud

Michael Bjørnson besluttede sig for at skifte efternavn, da han i efteråret begyndte at satse på en international filmkarriere med USA som udgangspunkt.

- Jeg oplevede, at amerikanerne ikke kunne udtale Bjørnson. Men det går fint med Monetz, siger Michael, der i marts atter rejser til USA for at booste filmkarrieren.

LÆS OGSÅ: Bjørnson brøler: Du lyver Sven-Ole

Hans kone, Maria, der forleden sprang ud som nøgenmodel i Tidens Mand, holder dog fortsat fast i efternavnet Bjørnson, selvom hun også er i gang med en international karriere som filmmanuskriptforfatter sammen med Oscar- manuskrift-vinderen Richard D. Boyle, som har skrevet manuskriptet til Oliver Stone-filmen ’Salvador’ sammen med Stone.

Maria, der snart er aktuel med et nyt album, rejser om nogle uger til USA for at fortsætte samarbejdet med den gamle Vietnamveteran Richard D. Boyle. Og hun hedder stadig: Maria Donna Rudi Dahl Bjørnson.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+