Jim Lyngvild viser sjoveren frem

Jim Lyngvild viser stolt sine 21,5 centimeter - og opfordrer andre mænd til at gøre det samme

Det er gratismagasinet 'Momento', der viser den nøgne sandhed om Jim Lyngvild. Det udkommer i midten af januar. (Foto: Jim Lyngvild)
Det er gratismagasinet 'Momento', der viser den nøgne sandhed om Jim Lyngvild. Det udkommer i midten af januar. (Foto: Jim Lyngvild)

Danskerne har i seks årtier set nøgne kvinder overalt i mediebilledet.

Men hvor kvinderne gerne smider alt for at fornøje mændene, er det yderst sjældent, at der er billeder af nøgne mænd til damerne.

Det vil flash’s modediktator, Jim Lyngvild, gerne råde bod på.

Derfor smider han nu alt tøjet som en provokation mod den bornerthed og dobbeltmoral, der hersker omkring nøgenhed.

- Kvinder er lige så liderlige og humoristiske omkring sex. Kvinder vil både have kærlighed og sex. Og de vil da også gerne se på tissemænd, siger Jim til flash!.

Han understreger, at han ikke er ude på at lave porno.

LÆS OGSÅ: Tog selv billederne

- Det har jeg ingen intentioner om. Jeg ser det ikke engang som erotiske billeder. Det er en provokation. Jeg er drengen fra ’Kejserens nye Klæder’, der spørger, hvorfor mænd ikke må være nøgne. Se bare Se og Hørs sidste sider. Pigerne er helt nøgne, mens mændene er kedelige og har underbukser på. Alle de kvinder, jeg kender, vil gerne se, hvad de har under de bukserne. Og det er løgn, når kvinder siger noget andet, siger Lyngvild.

Der erkender, at der er forskel på, hvordan de to køn betragter nøgne af det modsatte køn.

LÆS OGSÅ: Smid så tøjet !

Nu er det mændenes tur
- For mænd har billederne et seksuelt perspektiv. Kvinderne bliver ikke tændte på samme måde. Men de er nysgerrige, og de vil selvfølgelig også gerne have mulighed for at se kønsorganer. Der er ingen forskel, slår han fast.

Han vil gerne være foregangsmand for, at vi ser os selv lidt mere frit, end vi gør i dag.

- Nu skal mændene også have lov til at være lækre. Vi har set tusindvis af nøgne kvinder i Ekstra Bladet, og nu er det på tide, at også mændene kommer til udtryk, siger Jim.

Han mener, at vi står i et vakuum i tidsbilledet.

LÆS OGSÅ: Min mand synes ikke om det

- Der har været finanskrise, og ingen bruger penge. Krisen har også ramt modebranchen, hvor ingen tør tage det første skridt mod noget nyt. Så nu starter vi helt forfra. Nu tager vi alt af. Det har jeg gjort. Nu er det de menneskelige værdier, der tæller, frem for det materielle ræs, vi har kørt. Det er ikke et opgør med kapitalismen. Det er et opgør med mig-mig-mig-mentaliteten, siger Jim.

Han spår, at krisen vil ændre den måde, vi tænker på.

- For eksempel vil de i 2011 igen sende ’Åndernes Magt’ og vi vil gå tilbage til det spirituelle. Se dig selv i spejlet. Det er det, vi skal lære nu.

Jim gør også op med den idé om, at nøgenhed er plat, når den vises i Ekstra Bladet, Se og Hør, Rapport eller andre medier, der har afklædte kvinder som en del af tilbuddet.

- Det gør mig rasende, at folk synes, det er o.k. i Euroman eller Elle, men plat i Rapport. Hold jeres hykleriske kæft. Der er ingen forskel. Det er ligegyldigt, hvor det vises, siger Jim, der ikke selv ville medvirke nøgen i Euroman.

- Det ville ikke være sjovt. Jeg hader at være smagfuld. Jeg hader det polerede, pæne og sikre. Jeg har det bedst der, hvor det hele vakler under mig. Det er en federe verden at bevæge sig i, slår provokatøren fast.