Patrick Wozniacki: Alt godt fra havet

SKÆV JUL - KAPITEL 22: Utraditionel julemad hos familien Wozniacki, der serverer fisk juleaften

Utraditionel julemad hos familien Wozniacki, der serverer fisk juleaften. (Foto: Gregers Tycho)
Utraditionel julemad hos familien Wozniacki, der serverer fisk juleaften. (Foto: Gregers Tycho)
Følg Danske kendte

Når julefreden sænker sig, og den traditionsrige og velduftende julemad sættes på bordet, så er det for mange menneskers vedkomne blandt andet lig med and, flæskesteg med rødkål, brunekartofler osv. Men sådan er det ikke hos familien Wozniacki, hvor den traditionelle julemenu er droppet.

– Vi holder en traditionel jul med juletræ og julesange, som vi krydrer med polske traditioner, siger Patrick Wozniacki, der med de polske traditioner henviser til julemenuen.

– Vi spiser ikke den traditionelle julemad, men i stedet spiser vi forskellige slags fisk, hvor vi får ris pasta eller kartofler til, alt efter hvad der passer til fisken, siger fodboldspilleren, der ikke er ked af, at den fede mad er skiftet ud med alt godt fra havet.

Ingen ris a la mande
Men det er ikke det eneste 'must have' på julemenuen, som familien har droppet juleaften. For den ellers så kærkommen ris a la manden har også fået sparket væk fra bordet.

– Vi spiser heller ikke ris a la mande til dessert. For der er ingen i familien, der gider at lave det, og der er ikke noget ved at købe det færdiglavet. I stedet er der lidt slik bagefter, og nogen gange har vi også lidt is, siger Patrick Wozniacki.

Holder jul i udlandet
For Patrick Wozniacki er det ikke mange juleaftner, der er blevet holdt hjemme i Danmark, for når verdens bedste tennisspiller er ens søster, så holdes den i det land, hvor Caroline Wozniacki skal spille.

– Vi rejser tit i juleferien, hvor vi nogle gange er på skiferie, og holder jul der. Men det komme også an på, om Caroline skal ud og spille, for så er vi der, siger 'Vild med dans'-darlingen, der i år skal til Monaco og holde jul.

– Jeg holder jul med min mor, far og Caroline i år, hvor vi tager ned til vores lejlighed i Monaco for at fejre julen, siger Patrick Wozniacki.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.