Thomas Evers' jul: Chips og karaoke

SKÆV JUL - KAPITEL18: Danseren måtte ud i regnvejr og op på cykel for at finde kartoffelchips til julemaden

Sovsen hænger godt fast i chipsene, og derfor hører de med til julemiddagen hos Thomas Evers Poulsen og hans familie. (Foto: Linda Johansen)
Sovsen hænger godt fast i chipsene, og derfor hører de med til julemiddagen hos Thomas Evers Poulsen og hans familie. (Foto: Linda Johansen)
Følg Danske kendte

Julen er traditionernes fest, og mange danskere har et forhold til et eller andet, der bare skal være der juleaften, for ellers bliver det ikke jul, som det plejer. Det kan noget spiseligt, der bare skal være der under middagen, 'Disney's Juleshow' der skal ses, eller noget helt tredje.

Sådan har den professionelle danser Thomas Evers Poulsen det også i sin familie, hvor kartoffelchips er en yderst vigtig ingrediens, der ikke kan undværes under middagen.

- Ud over at vi spiser and og flæskesteg, så skal der bare være kartoffelchips til maden hver juleaften. For sovsen hænger godt fast i chipsene, griner Thomas Evers Poulsen.

Men en juleaften for seks år siden, da danseren skulle holde jul for familien, satte de traditionsbundne kartoffelchips hele familien på den anden ende.

- Lige pludselig kom jeg i tanke om, at jeg ikke havde fået købt chips, og da var klokken altså halv seks om aftenen. Så jeg satte min far i gang med finde nogen, og selv satte jeg mig op på min cykel og kørte Vanløse tyndt i regnvejr. Men det lykkedes os ikke at finde nogen, så det år måtte vi bryde en tradition, siger han.

Chipsene er købt i år
Thomas Evers Poulsen skal i år holde jul hjemme hos sig selv med resten af familien, og han forsikrer, at man ikke kommer til at undvære kartoffelchips.

- For en sikkerhedsskyld købte jeg dem for en uge siden, så de ikke bliver glemt, siger danseren.

Karaoke-julesange
Når der skal danses rundt om juletræet hjemme hos 'Vild med dans'-stjernen i år, så er det både med skønsang fra gæsterne og en cd kørende i baggrunden med julesangene.

- Selv synger jeg godt, men det gør resten af familien ikke, griner Thomas Evers Poulsen.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.