Mascha Vang: Jeg blev dopet

Den smukke radiovært Mascha Vang vågnede op smurt ind i blod med blackout og en promille på 2,58

Mascha Vang husker stort set ikke noget fra en meget vild aften i byen,  hvor alt gik galt. (Foto: Benjamin Kürstein)
Mascha Vang husker stort set ikke noget fra en meget vild aften i byen, hvor alt gik galt. (Foto: Benjamin Kürstein)

Det kan man sgu kalde for en julefrokost, der gik galt eller en glad aften i byen, der gik fuldstændig bananas.

På sin klumme på MSN Starlounge beretter Mascha Vang om en helt utrolig 'glad' aften i byen, hvor hun selv mener hun blev dopet og efterfølgende vågnede op på skadestuen smurt ind i blod og med en promille på 2,58.

Mascha Vangs utrolige aften startede torsdag i sidste uge, hvor hun var i byen med Kira, Sarah Louise, tv-værten Tine Røgind fra Kanal 5 samt nogle andre piger. Hun havde allerede fra starten af aftenen besluttet sig til ikke at drikke sig fuld, fordi hun skulle til julefrokost hos DR dagen efter.

Det sidste Mascha imidlertid husker fra aftenen er, at en person hælder hendes andet glas champagne op. Derefter går hun helt i sort. Det er også derfor, at hun mener, at hun måske er blevet dopet, siden det kunne gå så galt.

I løbet af aftenen havde Mascha og hendes kvindelige selskab været adskillige steder. Mascha beretter om, at der blandt andet i hendes selskab var to, der kastede op og en, der tissede op ad væggen. Der blev drukket champagne for et beløb, der svarer til prisen på en mindre bil, og der blev i den forbindelse smadret adskillige champagneglas.

Maschas mareridt starter for alvor, da fodboldspilleren Niclas Bendtner pludselig siger til hende, at hun står og bløder ned i sin egen drink. Og herefter blev det hurtigt klart at Mascha havde behov for at komme på skadestuen.

Læs hele historien om Maschas utrolige druktur med veninderne her på MSN Starlounge