Bjørnson brøler: Du lyver Sven-Ole

Michael Bjørnson er bestemt ikke enig med Sven-Ole Thorsens udlægning af deres samarbejde

Michael og Marie er glade for Sven-Ole Thorsens melding om at han ikke længere er parrets manager. (Foto: Thomas Lekfeldt).
Michael og Marie er glade for Sven-Ole Thorsens melding om at han ikke længere er parrets manager. (Foto: Thomas Lekfeldt).

I søndagens udgave af Ekstra Bladet fastslog Sven-Ole Thorsen, at han ikke længere var Michael Bjørnson og Maria Rudis manager, samt at han havde opgivet at hjælpe parret til tops i Hollywood, på grund af Michaels seksuelle eskapader.

Den udlægning er Michael Bjørnson - der har taget navneforandring til Michael Monet - dog langt fra enig i:

– Jeg sidder her med en ni sider lang kontrakt, som Sven-Ole har underskrevet på hver eneste side. Den trådte i kraft den 15. marts 2010 og løber tre år frem. Den kontrakt har jeg intet imod at lægge frem, forklarer Michael, der heller ikke kan nikke genkendende til Thorsens udlægning af parrets koncert i en kirke i Los Angeles:

Dybt uenig
– Sven-Ole hævder at der var store kanoner og agenter til stede, men der var ikke én eneste. Det tilbud han hævder, at de modtog fra supermarked-kæden Wallmart, er der heller ikke hold i. Der var ganske rigtigt en person fra Wallmart til stede under koncerten. Men han var en ganske almindelig ansat i en af deres butikker, som bare godt kunne lide vores musik, lyder forklaringen fra Michael, der i det hele taget er dybt uenig i Thorsens udlægning af forløbet:

– Jeg syntes Sven er et utrolig dejligt menneske og er meget overrasket og ked af at han siger sådan nogle ting, konstaterer Michael, der ikke har opgivet drømmen om at slå igennem i Hollywood:

– Jeg har fået et tilbud fra Rage Talent Agency, om at lave en solo-kontrakt. Den eneste hindring er at jeg er bundet af min kontrakt med Sven-Ole. Derfor har jeg gennem længere tid forsøgt at sætte et møde op, så vi kan finde ud af om den kan opsiges. Men han er ikke vendt retur til mig. Nu er jeg utrolig glad for at han siger at han ikke er min og Marias manager længere. Jeg håber, at jeg også kan få det på skrift, lyder meldingen fra Michael, der ikke mener at sex-skandalerne står i vejen for et gennembrud:

Viste tissekonen frem
– Sylvester Stallone startede sin karriere med at lave en pornofilm og Britney har vist sin tissekone frem til paparazzierne. Det er jo gået dem begge meget godt. Hvis man sammenligner med de ting jeg har lavet, må de vist tilhøre den lettere kategori.

Ekstra Bladet har forelagt Michaels udtalelser for Sven-Ole Thorsen, hvis eneste kommentar er, at han ønsker Michael og Maria held og lykke med karrieren