Penis kom i vejen for gennembrud

Sven-Ole Thorsen var tæt på at skaffe Michael og Maria en guldrandet kontrakt, men Bjørnsons sex-eskapader kom i vejen

Michael Bjørnson kan godt lægge vægtene fra sig - Hollywood vil nemlig ikke kendes ved ham. (Foto: Anthon Unger).
Michael Bjørnson kan godt lægge vægtene fra sig - Hollywood vil nemlig ikke kendes ved ham. (Foto: Anthon Unger).

Han var udset som manden, der skulle føre Michael Bjørnson til Hollywood-tindernes top. Men selv ikke Sven-Ole Thorsens gode netværk kunne redde sangerens internationale karriere, da rygterne om hans seksuelle eskapader nåede filmbyen.

Bodybuilderen benægter da også Michael Bjørnsons gentagne udsagn om, at han skulle være hans manager.

– Nu skal du høre. Jeg skaffede Michael og hans kone Maria et job i Los Angeles, hvor de optrådte pinsesøndag i Grace Jones’ kirke. De optrådte med deres numre tre gange på én dag, og der var 5000 mennesker til hvert show.

Alle de store kanoner
– Vi solgte 500 cd’er og havde alle de store kanoner fra de største agenturer til stede. De snakkede om Broadway og Las Vegas, og jeg fik et tilbud fra Wallmart, der har 20.000 supermarkeder over hele USA. De ville sælge Michael og Marias cd’er i deres butikker. Vi var alle sammen oppe at køre, forklarer Sven-Ole Thorsen, der så et stort lys i Michael Bjørnson og Maria Rudi.

– Det gjorde jeg, fordi de har et eller andet, som ingen anden kunstner i verden har. Mange agenter var enige med mig – blandt andet William Morris Agency, der ville skrive kontrakt med dem, forklarer filmstjernen, der dog måtte se hele planen gå i vasken.

Er grundige
– Når så store mennesker vil investere i noget, så er de grundige og laver et baggrundstjek. Det var der, det kom frem, at Michael ikke har opført sig pænt. Derefter faldt det hele til jorden med et brag, konstaterer Sven-Ole Thorsen, der refererer til skandale-sagen, hvor Michael Bjørnson blev taget i at vise sit erigerede lem frem til kvinder på Facebook og den efterfølgende Se og Hør-historie, der beskrev, hvorledes sangeren havde smidt al tøjet hos damefrisøren Isabel Friis:

– Jeg ønsker Michael og Maria det bedste i verden. Desværre kan jeg ikke hjælpe til mere på grund af Michaels privatliv Den slags sager passer simpelt hen ikke ind i det amerikanske system, fastslår Sven-Ole.

Læs det store interview med Sven-Ole Thorsen i Ekstra Bladet søndag.

1 af 2 Sven-Ole Thorsen er ikke Michael Bjørnsons manager. (Foto: Anthon Unger).
2 af 2 Michael Bjørnson kan godt lægge vægtene fra sig - Hollywood vil nemlig ikke kendes ved ham. (Foto: Anthon Unger).