Se Fetterleins fede lejlighed: Konkurs på 1. klasse

Frederik Fetterlein bor i skyline-lejlighed i to etager på 300 kvadratmeter med udsigt i 360 grader over hele London

Frederik Fetterlein og hans kommende hustru, Charlotte Damberg, behøver ikke at tænke på rengøring af de 300 kvadratmeter i hjertet af London. To-tre gange om ugen kommer der personale og gør rent og ordner terrassen. Så parret kan bare nyde udsigten. (Foto: Anthon Unger)
Frederik Fetterlein og hans kommende hustru, Charlotte Damberg, behøver ikke at tænke på rengøring af de 300 kvadratmeter i hjertet af London. To-tre gange om ugen kommer der personale og gør rent og ordner terrassen. Så parret kan bare nyde udsigten. (Foto: Anthon Unger)

Den tidligere tennisstjerne, levemand og playboy Frederik Fetterlein er konkurs på 1. klasse.

I sidste uge flyttede han og hans kommende hustru, Charlotte Damberg til London. Dér har han tidligere boet og også haft folkeregisteradresse på det gamle mondæne hotel ’The Lanesborough’, hvor man har sin egen personlige butler.

flash! spiste frokost med Fetterlein på hotellet forleden. Han blev modtaget som en konge af hotellets personale – lige fra receptionisten til hotellets direktør. Mindst ti personer var henne og hilse på Fetterlein.

Men den tidligere tennisstjerne opholder sig ikke længere i London som hotelgæst.

- Jeg har fået en treværelsers lejlighed i London, sagde Fetterlein, da flash! i sin tid spurgte, om vi måtte lave en reportage fra hans nye bolig.

Ikke et ord om, at Fetterlein nu disponerer over en af Londons mest mondæne boliger. 300 kvadratmeter på 8. og 9. etage midt i hjertet af London med terrasse hele vejen rundt og 360 graders udsigt over hele London.

Jeg er privilegeret
Det var en overraskelse, da Fetterlein åbnede døren.

Lejligheden koster cirka 80 millioner kroner, siger Frederik Fetterlein.

- Hvordan kan du bo på denne måde, når du er erklæret konkurs?

- Det er fantastisk med gode venner, siger Frederik Fetterlein og griner.

- Jeg er meget privilegeret.

- Lejligheden tilhører en af mine meget gode venner, som har stillet den gratis til rådighed for Charlotte og mig, så længe vi ønsker. Jeg betaler ikke noget for at bo her. Der er tale om en meget velhavende person, og det spiller ingen rolle for ham, om jeg betaler husleje eller ej. Han ejer syv-otte andre lejligheder i London og en båd til 100 millioner, så det er ikke en person, der mangler noget.

- Ja, det er godt at have gode venner, siger Charlotte, der fortsætter sine studier på CBS med selvstudier fra London. Hun læser international business og bliver færdig til sommer og rejser blot hjem til Danmark og går til eksamen. Hun beholder også sin lille lejlighed på 46 kvadratmeter på Østerbro i København, så parret stadig har en base i Danmark, efter de er blevet gift ved et romantisk kirkebryllup i Jylland 12. februar.

– Det er bare så fedt, det her. Man skulle være et skarn, hvis man ikke værdsætter denne lejlighed, siger parret.