Kold luft mellem Blachman og Remee

Kun en enkelt sms er det blevet til mellem Remee og Blachman, siden ’X Factor’ sluttede for otte måneder siden

Der er ikke  vekslet mange ord mellem 'X Factor'- dommerne Remee og Thomas Blachman siden programmet stoppede for otte måneder siden. De to har kendt hinanden  i 18 år.(Foto: Jens Panduro)
Der er ikke vekslet mange ord mellem 'X Factor'- dommerne Remee og Thomas Blachman siden programmet stoppede for otte måneder siden. De to har kendt hinanden i 18 år.(Foto: Jens Panduro)
Følg Danske kendte
De skældte og smældte for åben skærm og var ikke blege for at svine hinanden til i aviserne.

Men siden de to kamphaner kæftede op om hinanden her, der og alle vegne, har tavsheden mellem Remee og Thomas Blachman været rungende – kun afbrudt af en enkelt sms.

Det bekræfter Remee over for flash!

– Vi trængte måske begge to til en pause fra hinanden, siger han.

Ifølge flash!s oplysninger blev Blachman irriteret over, at Remee havde held til at samle hans solister op og danne succesgruppen Alien Beat Club og dermed cementere, at han havde mere tjek på tingene end Blachman.

– Men jeg tror og håber da ikke, at han går og er ked af deres succes. Den tror jeg bestemt, han under dem, siger Remee til flash!

Kammede over
Han indrømmer, at det kørte lidt af sporet mellem de to venner, da ’X Factor’-gryden kogte over og skabte splid mellem de tre dommere.

– Det virkede ikke altid så velovervejet, hvad der skete dengang. Vi skabte en fed energi, men magien røg i anden sæson, fordi alt handlede om, hvad dommerne mente om hinanden, siger Remee.

– Det kammede over med Thomas og jeg. I anden sæson gik jeg efter min egen plan, og det var man ikke glad for i den anden lejr. Ingen af os syntes, det var særlig sjovt til sidst. Jeg kørte mit eget show og investerede en formue i mine artister, da der ikke var midler til det i produktionen, og der var slet ikke det fællesskab mere. Det røg helt, siger Remee, der dog ikke afskriver sin tidligere ven og musikpartner helt.

– Jeg er i hvert fald ikke uvenner med ham, og jeg husker kun de gode ting, svarer Remee, da flash! spørger, om de stadig er venner.

Har en prioriteringsliste
Han har heller ikke haft kontakt med de andre omkring programmet.

– Man får en overdosis, og det er så fysisk og mentalt udmattende, at man får behov for at trække stikket ud. Jeg ved, at hvis Alien Beat Club havde vundet, og jeg skulle have stået for deres plade lige efter showet, så var jeg endt på den lukkede afdeling. Så var jeg kollapset, siger Remee.

Thomas Blachman bekræfter ligeledes, at de to dommere ikke har mødt hinanden, siden projektørerne slukkede.

– Jeg har en prioriteringsliste, og efter at have været så meget sammen med ham, skyldte jeg nogle andre tiden. Men vi har meget, vi skal gøre sammen endnu. Og vi har da sms’et. Vi mødes ikke, men hvem fanden gør det i 2009?, siger Blachman til flash! og benægter ved samme lejlighed, at han sagde nej til en ny omgang ’X Factor’, fordi Remee havde succes med at skabe Alien Beat Club.

– Nej-nej-nej. Det var en kombination af mange ting. Det var utrolig tidskrævende, og så meget havde jeg heller ikke brug for pengene. Jeg kunne have fået det, som jeg ville i ’X Factor’, slår han fast.

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.