Annonce:
Annonce:

Her er Plummer-bogens saftige citater

- Jeg har ikke nødvendigvis været en helgen i forhold til kvinder, siger DRs generaldirektør Kenneth Plummer i en aktuel og kontroversiel bog

Kenneth Plummer frygtede, at forfatteren til den journalistiske biografi om ham lå inde med saftige oplysninger om hans privatliv. (Foto: Linda Johansen)
Kenneth Plummer frygtede, at forfatteren til den journalistiske biografi om ham lå inde med saftige oplysninger om hans privatliv. (Foto: Linda Johansen)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

LÆS OGSÅ:Plummer erkender julefrokost-kysseri

LÆS OGSÅ:DR-topboss forsøgte at skjule affærer

LÆS OGSÅ:Her 'bestikker' Plummer forfatter

DRs øverste chef Kenneth Plummer har altid været en flittig gæst på de røde løbere ved filmpremierer og fodboldkampe og har aldrig været bange for at skabe opmærksomhed omkring sin person.

Fot tiden er der dog nok en hel del mere opmærksomhed omkring den magtfulde dansk-amerikaner, end han ønsker sig.

Selv om det kun er en mindre del af bogen 'Kenneth Plummer - Summen af kardemommen', der handler om generaldirektørens privatliv, er det netop dette, der i sidste ende kan få alvorlige konsekvenser for Plummer.

I bogen bliver det nemlig tydeliggjort, hvordan Kenneth Plummer gør sig enorme anstrengelser for at forhindre, at bogens forfatter Kurt Lassen videreformidler nogle af de mange saftige historier, der florerer om Plummer.

Annonce:

Når man læser bogen bliver det dog ironisk nok tydeligt, at forfatteren ikke har været i besiddelse af de afgørende, saftige historier, der for alvor kunne skaffe Plummer problemer på halsen.

Nedenfor kan du læse, hvad der endte med at komme med i bogen vedrørende Plummer og hans forhold til det modsatte køn.

Plummer og kvinderne:

- Jeg synes ikke, jeg er en womanizer. Men jeg får også mange tilbud fra kvinder. (Citat: Kenneth Plummer, side 200)

- Plummer har nok i sig selv, fodbold og gadgets. Og kvinder. (Anonym, forhenværende DR-chef, side 195)

- ... efter den julefrokost i DR gik der rygter om, at jeg havde været sammen med en studievært og flere sminkepiger. Jeg var taget hjem klokken to og lå i min seng og sov. (Citat: Kenneth Plummer, side 197)

- Om eftermiddagen ringede han så for at sige, at en kvinde ganske vist havde stået og kysset på ham til benævnte julefrokost, men at hun var meget fuld, og han havde formået at vikle sig ud af det igen i en fart. (Citat: Kurt Lassen, side 197)

Annonce:

- … jeg har ikke nødvendigvis været en helgen i forhold til kvinder igennem mit liv, men det kommer bare ikke nogen ved. Jeg har været meget diskret omkring det. (Citat: Kenneth Plummer, side 200)

- Jeg har da ikke været en helgen i mit liv, men jeg har aldrig nogensinde jagtet kvinder, og da slet ikke de sidste tre år. (Citat: Kenneth Plummer, side 202)

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: