Annonce:
Annonce:

Suzanne Bjerrehuus: Hun er afstumpet

Suzanne Bjerrehuus har ikke læst Suzanne Brøggers bog endnu, men hun har selv skrevet i sin egen bog, hvor ondskabsfuld hun er

- Hun er et røvhul, siger Suzanne Bjerrehuus om Suzanne Brøgger. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
- Hun er et røvhul, siger Suzanne Bjerrehuus om Suzanne Brøgger. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Brøgger kritiserer den tid, vi lever i, men hun er selv den værste. Det er meget dobbeltmoralsk at kritisere den afstumpede tilværelse, vi lever i, når man selv er afstumpet.

Suzanne Bjerrehuus er ikke bleg for at gå i rette med Suzanne Brøgger.

Det gjorde hun i sin bog 'Livet i mine mænd', hvor hun beskriver Suzanne Brøgger som ondskabsfuld og sygeligt jaloux. Årsagen var, at Suzanne Brøgger i sin roman tværede sin bedste veninde L. ud og fortalte hendes dybeste, tragiske hemmeligheder for hele verden.

- Jeg har ikke læst Suzanne Brøggers nye bog, men da jeg skrev 'Livet i mine mænd' tog jeg fat i, hvor ondskabsfuld hun var over for sin bedste veninde, fordi hendes elsker var meget charmeret af veninden.

- Jeg syntes, læserne skulle vide, hvilket røvhul hun er. Alle ligger jo på halen for hende. Hun er meget intellektuel og spændende, og alle Politikens læserne med de rigtige meninger falder jo på røven for hende. Der er meget krukkeri.

- Som forfatter har hun en enorm frihed, men hun skriver de grusomste ting og fralægger sig nærmest ansvaret. Man må stå til ansvar for det, man skriver. Jeg har jo også skrevet om mine mænd. Men hun kan fandeme være grov.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: