Annonce:
Annonce:

Fetterlein: Jeg vil have barn med Charlotte

Saseline er nu helt ude i kulden, efter Frederik Fetterlein har fundet sin helt store kærlighed

Frederik Fetterline og kæresten Charlotte Damberg i St Tropez. Nu bebuder eks-tennisstjernen, at han vil trække i festbremsen og være mere familiefar.(Foto: Kim Christensen)
Frederik Fetterline og kæresten Charlotte Damberg i St Tropez. Nu bebuder eks-tennisstjernen, at han vil trække i festbremsen og være mere familiefar.(Foto: Kim Christensen)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte
Jeg prøvede virkelig at lade være med at forelske mig i hende, men sådan gik det ikke. Nu tror jeg på, at det bliver hende.

Sådan fortæller en meget forelsket Frederik Fetterlein, der er villig til at skifte sit ekstravagante liv i Monaco ud med en mere rolig tilværelse sammen med 25-årige Charlotte Damberg.

Og her er på ingen måde tale om lille flirt. For selv om den tidligere tennisspiller allerede har sønnerne Tobias og Sean, udelukker han på ingen måde muligheden for en familieforøgelse.

– Jeg havde egentlig ikke tænkt mig, at jeg skulle have flere børn. Men Charlotte vil selvfølgelig også gerne have børn, så mon ikke det ender med, at vi får barn sammen. Man ved aldrig, siger Fetterlein til flash!.

Selv om de to turtelduer trods alt kun har været sammen i et par måneder, ser det altså ud til at være meget seriøst mellem dem.

– I den her weekend tager jeg min ældste søn Tobias med til Malaga, hvor Charlottes mor skal giftes. Så vi skal begge møde hele hendes familie.

Sønnerne vilde med hende
Men det er ikke første gang, at Charlotte møder Tobias, der til daglig bor i Monaco hos sin mor. Charlotte fungerer allerede som en slags papmor for børnene, når vi alle er sammen, fortæller Fetterlein.

– Både Sean og Tobias har mødt Charlotte, og de er vilde med hende. Hun har jo fået hele ’pakken’, kan man vist godt sige. En mand på 40 år med to børn.

Samtidig er ’pakken’ blevet mere moden og parat til at trække lidt i festbremsen.

– Jeg havde det egentlig meget godt som single, specielt efter alt det bøvl, der har været omkring mig og min økonomi. Men da jeg mødte Charlotte for nogle måneder siden i Danmark, var jeg bare solgt, siger Fetterlein.

Tid til seriøsitet
Fetterlein har derfor valgt at udvandre fra det vilde champagneliv i Monaco. Fremover skal tiden bruges i København eller London for på den måde at være tættere på Charlotte og hans yngste søn, Sean på to, der bor hos sin mor, Saseline. Kun et minut fra hvor Frederik har sin lejlighed på Islands Brygge i København.

– Jeg flytter snart til London, for det passer bedre med mine job, og så er jeg også meget tættere på Charlotte. I Monaco er der jo næsten ingen, der arbejder. Det er bare en stor fest, så nu er det på tide, at jeg bli’r lidt mere seriøs med mit liv. Jeg er jo trods alt 40 år.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

De er åbenbart i fuldstændig chok - udmærket
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: