Annonce:
Annonce:

Fortidslevningen Mary

Danmarks mest irriterende kendis: Hun har ingen stemmeret, ingen politiske holdninger og er en holdt kvinde uden lønarbejde – og præsenteres som forbillede for moderne kvinder

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hun kan redde både tab af hæl og hat med et stort lysende smil. Få erklæringer om, at vold og mobning ikke er i orden til at lyde som raketvidenskab. Hun kan gå i stiletter på brosten og kaste glans over sociale begivenheder samtidig med, hun er mor til to.

Kronprinsesse Mary ligefrem tilbedes af den kongetro presse for sin evne til at finde balance mellem prinsessepligterne og de private sysler som mor.

Og Mary spiller lystigt med i forestillingen og giver følsomme interviews og små udtalelser, der bakker den latterlige påstand op, selv om hun hele vejen igennem er båret frem på privilegier.

Hun kunne modernisere kongehuset, men i stedet forspilder hun chancen med sin førtidspensions-prins på dækket af lystyachter eller til middage med narkodømte. Det er meget irriterende, og derfor er Kronprinsesse Mary nomineret til Danmarks mest irriterende kendis.

Annonce:

Hygge med coke-veninden
Hvem ville ikke være fremragende som karrierekvinde og mor på samme tid, hvis 'karrieren' bestod af et par dages arbejde om måneden - og de slap for køen i Netto, svedeturen foran komfuret hver aften og putteritualer af timers varighed, der trækker den sidste sexede tand ud af parforholdet.

Hvis de så samtidig havde frisør, stylist og Christian Louboutin selv siddende inde i sit klædeskab – så ville andelen af danske kvinder med prinsesse-potentiale være ganske stor.

Der skulle da lige være den forhindring, at danske kvinder (forhåbentlig) ikke har lyst til at give afkald på stemmeret, politiske holdninger og rigtigt lønarbejde, for at få sko med røde såler og hænge ud med Rigmor Zobel.

En udtalelse fra Mary om, at travle kvinder selvfølgelig har behov for et lille hiv til næsen for at bevare den tynde figur og overblikket over såvel karriere som afkom skal vi nok ikke regne med.

Kom ind i kampen
Vi smiler og vinker, fordi Mary er smuk, god til børn og gør den ellers så kejtede kronprins glad. Vi mangler bare at vide, om hun kan stege en sprød kotelet, så er hun det ultimative 50'er-ikon – den holdte hustru.

Annonce:

Kom nu ind i kampen, Mary. Vis os, at du er mere end diadem og dådyrøjne i hastigt trav og med afværgende gestus hver gang, du bliver spurgt om noget interessant.

Åbn dog munden, kvinde. Men sig noget vedkommende, vi har hørt alle de floskler og slogans, der er på flappen af Gajol-æskerne!

Kronprinsesse Mary er sjette nominerede i konkurrencen om, hvem der er Danmarks mest irriterrende kendis. Selve afstemningen skydes i gang den 16. juli her på ekstrabladet.dk.

FØRSTE NOMINEREDE: HESTEPIGEN FRA HELVEDE

ANDEN NOMINEREDE: TÆSKE-TOSSEDE THORKILD TOUPÉ

TREDJE NOMINEREDE: TUDE-TYVEN STEIN BAGGER

FJERDE NOMINEREDE: BRYST-FORRÆDEREN JACKIE

FEMTE NOMINEREDE: SELV-ELSKEREN JENS OLAF

LÆS MEGET MERE OM DANMARKS MEST IRRITERENDE KENDIS HER

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: