Annonce:
Annonce:

Fetterlein festede til den lyse morgen

Selvom der langt fra dukkede de 230 mennesker op, som fødselaren havde forudsagt, så nød 40-årige Fetterlein sin fest

Fetterlein har justeret lidt på tallene dagen derpå. (Foto: Gregers Tycho)
Fetterlein har justeret lidt på tallene dagen derpå. (Foto: Gregers Tycho)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det er hårdt at blive 40 år. I hvert fald hvis man glemmer at gå i seng, men i stedet fester til den lyse sommermorgen. Og det var lige præcis, hvad Frederik Fetterlein gjorde, da han i går fejrede sin fødselsdag på natklubben Karel van Mander.

- Jeg synes, at det var en super fest, men jeg er ret træt i dag. Jeg tror først, at jeg var hjemme omkring klokken halv seks, siger Frederik Fetterlein, der runder det skarpe hjørne i dag.

Familien samlet
Han havde inviteret en række kendisser med til sin fest - men det, der gjorte størst indtryk på 40-årige Fetterlein, var, at hans familie fejrede ham.

- Både min mor og far og mine søskende var her....min mor drak endda. Det var helt perfekt, siger han til Ekstra Bladet.

Annonce:

Rod i tallene
Frederik Fetterlein er kendt for at have lidt store armbevægelser, og i går fortalte han vidt og bredt, at der kom op imod 230 inviterede for at fejre ham. Så mange gæster dukkede langt fra op - og i dag har han justeret lidt på tallene.

- Jeg tror, vi var omkring 110 til festen.

- Havde du fået mange afbud?

- Nej, jeg tror, at der var fem, der ikke kom. Blandt andet min tidligere kærste Heidi, der var blevet syg. Hende ville jeg gerne have haft set, siger han.

Frederik Fetterlein havde frygtet langt flere afbud her midt i ferie-sæsonen, men det var altså ikke årsagen til, at der ikke dukkede over 200 mennesker op.

God fest
230 eller 110 - gårsdagens hovedperson er super glad for sin fest.

- Den blev, lige som jeg havde ønsket mig, siger Fetterlein, der endnu ikke har nået at se på nogle af gaverne, han fik i går.

Resten af dagen i dag skal fejres med familien, inden den tidligere tennis-spiller i morgen rejser på ferie til Dubai med sine to drenge.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Varmechecken går til narko - hvordan synes I selv det går?
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: