Baronessen og Bendtner viser blæk

Caroline Fleming og Nicklas Bendtner har slået fast, at de mener det. De elsker hinanden - og det skal verden se. De har derfor fået tatoveret hinandens navne

Det var til pressemødet for Caroline Flemings nye Kanal 4-program 'Topmodel', at hun første gang viste tatovering frem. (Foto: Uffe Kongsted/MSN Starlounge)
Det var til pressemødet for Caroline Flemings nye Kanal 4-program 'Topmodel', at hun første gang viste tatovering frem. (Foto: Uffe Kongsted/MSN Starlounge)

De må mene det alvorligt, Caroline Fleming og Nicklas Bendtner. I hvert tilfælde har de 'sort på hud' klart og tydeligt skrevet med en særdeles permanent pen, at de to hører sammen.

Tidligere på året kunne man pludselig blandt Nicklas Bendters mange tatoveringer tydeligt spotte en ny. Arsenal-spilleren havde fået skrevet 'Caroline' på sit højre håndled, som en klar kærlighedserklæring til sin 13 år ældre kæreste.

Nu har Caroline Fleming valgt også at vise sin store kærlighed til boldkunstneren i form af en tusch. Sammen med kostbare armbånd er baronessens venstre håndled nemlig nu pyntet med et 'Nicklas'. Mens Carolines armbånd kan skiftes, er tatoveringen et permanent smykke - forhåbentlig lige så permanent som de to turtelduers forhold.

Bringer ikke ligefrem held
Det er Se og Hør, der har spottet baronessens og bolddrengens nye tuscher, men det har ikke været muligt at få en kommentar fra nogle af parterne.

Nicklas Bendtner og Caroline Fleming er langt fra de første kendisser, der har fået tatoveret hinandens navne. Flere gange har det dog hurtigt betydet, at forholdet er røget. Både Christianes Schaumburg-Müller og L.O.C. samt designeren Rikkemai og den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen gik fra hinanden kort tid efter besøget hos tatovøren.