Annonce:
Annonce:

Fetterleins store fest

Drengerøven Frederik Fetterlein fylder 40 år i morgen. I aften har han inviteret 150 mennesker til kæmpefest. Der er i den grad lagt op til en lummer fest

Frederik Fetterlein og festaben Sidney Lee er klar til at tage imod gæsterne. (Foto: Gregers Tycho)
Frederik Fetterlein og festaben Sidney Lee er klar til at tage imod gæsterne. (Foto: Gregers Tycho)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Han har glædet sig i ugevis. Nedtællingen har været i gang på hans Facebook-profil. Og endelig! I aften fyrer Frederik Fetterlein den af med venner og bekendte til et brag af en 40 års fødselsdag på Karel van Mander i det indre København.

Fødselsdagsbarnet har inviteret 150 mennesker til spisning og fest - der i blandt fire ekskæreste. Den modige tidligere tennisspiller har endda inviteret mødrene til hans to børn, sangerinden Saseline og modellen Theresa.

Omkring klokken 19.30 begyndte Fetterleins gæster at ankomme til den populære natklub, der er helt lukket for andre end fødselarens gæster i aften.

Annonce:

Tømmermænds-ramt partykonge
Blandt gæsterne til Fetterleins hvide fest er højgravide Jackie-Lee Navarro, Rikke Gøransson, der er kæreste med Frederik Fetterleins bror, og Sidney Lee. Partykongen er lige væltet ud af sengen efter en nat i byen og var stærkt plaget af tømmermænd, da han ankom. Men man skal jo rejse sig ved det træ, man er faldet, så Sidney sprang på en gule Gajol, inden han overhovedet kom ind på Karel van Mander.

Også Charlotte Damberg, som Frederik Fetterlein har datet de seneste to måneder, er med til festen. Parret, der ikke er kærester, tager onsdag på ferie i St. Tropez, afslørede en yderst veloplagt Fetterlein.

Se galleri fra ankomsten til Fetterleins fest her

Ud over de 150 venner, der inviteret på mad, så flyver nogle af Fetterleins bedste venner fra Monaco til København senere på aftenen, for at fejre ham.

- Det er jeg meget beæret over, at de gør, siger Frederik Fetterlein til Ekstra Bladet.

Gaver til gæsterne
Den glade fødselar kan vente sig en masse spændende gaver - blandt andet fra skuespilleren Said Chayesteh, der er ven med Fetterlein.

- Jeg har et kinky spil med til ham, griner han og lusker ind med en pinkfarvet pakke.

Annonce:

Det er ikke kun 40-årige Fetterlein, der skal have gaver i aften. Potensmiddel-sælgerne har nemlig en gave til alle interesserede gæster.....så der er lagt op til en lummer fest med gang i på flere områder i København i aften.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: