Annonce:
Annonce:

Nadia Line: Jeg er ikke til salg - og dog

Hvis du vil købe en hel aften og nat med Nadia Line fra Paradise Hotel koster det 5 millioner dollars - det bliver dog uden sex

Nadia Line flirtede lidt med armwrestleren Tonni, som man netop har kunnet opleve i datingprogrammet 'Dating in the Dark'.(Foto: Pelican Picture)
Nadia Line flirtede lidt med armwrestleren Tonni, som man netop har kunnet opleve i datingprogrammet 'Dating in the Dark'.(Foto: Pelican Picture)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det var da godt, at der ikke var noget så upassende som sex, men kun cool cash og venskab på spil, da Nadia Line fra Paradise Hotel skulle vælge imellem 10.000 rare shopping-kroner og at smide Carlos ud af det mexicanske tv-paradis.

- Hvis nogen skulle have lyst til at betale fem millioner dollars for en aften og nat med mig, så er jeg da på, men der kommer altså ikke sex indover aftalen.

- Min krop kan nemlig ikke købes, den skal fortjenes, smiler Nadia Lina, som bekendt dog kan købes via andre metoder.

Lige nu ”ejer” TV3 fx den unge studerende fra Brønshøj – et ejerskab, der vil strække sig cirka et års tid frem i tiden, hvor man som tidligere Paradise-deltager blandt andet har forbud imod at medvirke i konkurrerende kanalers programmer med videre.

Nadia og armwrestleren
Flash rendte på Nadia Line til den store Paradise-fest på K3 i København fredag aften, hvor den nu udstemte deltager blandt andet brugte tid sammen med den professionelle danske armwrestler Tonni, man i sidste uge kunne opleve i datingprogrammet ”Dating in the dark”.

Om Tonni med armene havde større succes med at score i nattens spotlys end han havde med at gøre sig gældende overfor kvinderne i mørket, lader vi være usagt, men der blev da gjort et helhjertet forsøg.

Her på eb.dk kan du resten af dagen læse masser af frække historier fra Paradise-festen på K3

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: