Se den danske Mrs. World-kandidat

Den 37-årige skuespiller Alexandra Bach Ternstrøm skal repræsentere Danmark ved Mrs. World 2009 for gifte kvinder

Alexandra Bergstrøm har spillet sammen med Sigourney Weaver og Jennifer Love Hewitt i filmen 'Heartbreakers'.(Foto: Dick Lyngsie)
Alexandra Bergstrøm har spillet sammen med Sigourney Weaver og Jennifer Love Hewitt i filmen 'Heartbreakers'.(Foto: Dick Lyngsie)

Den 22. november 2009 kåres verdens smukkeste gifte kvinde i Vietnam foran ca. 500 millioner tv-seere verden over. Det sker på den årlige Mrs. World-konkurrence , hvor 82 nationer fra hele verden dyster. Og i år er Danmark med i skikkelse af den 37-årige skuespiller Alexandra Bach Ternstrøm, som er blevet udvalgt til at repræsentere Danmark foran ca. 30 andre af landets smukkeste gifte kvinder.

Alexandra Bach Ternstrøm er uddannet skuespiller i USA og har blandt andet været stand-in for Cameron Diaz i Oliver Stone-filmen Any Given Sunday og medvirket i filmen Heartbreakers med Sigourney Weaver og Jennifer Love Hewitt i hovedrollerne. Hun har lige nu en af de større roller i Jonas Kvist Jensen kommende danske spillefilm 'Mord på mere end én Måde', som har premiere i starten af 2010.

Efter 13 år i USA vendte Alexandra i sommeren 2006 hjem med sin familie for at give sine børn et godt afsæt i det danske rødder, og hun er nu ved at skabe sig en ny karriere her i landet. Det ledte til en casting til Mrs. World 2009, som er den første skønhedskonkurrence hun deltager i.

Konkurrencen afholdes i dagene 2-22.november 2009, og finalen bliver tv transmitteret over hele verden den 22. november.

Læs mere om Alexandra Ternstrøm på www.alexandra.mono.net og om Mrs. World på www.mrsworld.com