Annonce:
Annonce:

Talent-Michael slagter konkurrenterne

Stik mod alle regler i 'Talent 09' ringer sangeren Michael Bjørnson til Ekstra Bladet for at plante historier om konkurrenterne - hør de afslørende optagelser herunder!

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Hvis du ikke bringer historien, så ringer jeg til Se & Hør!

Så klar er sangeren Michael Bjørnson i mælet, da han forleden ringede til Ekstra Bladet for at sprede giftig sladder om sine konkurrenter i 'Talent 09'. I klar strid med den kontrakt han og Maria har skrevet under hos DR, gør sangerparret alt for at svine konkurrenterne til.

Ifølge Michael Bjørnson, der kan høres folde sig ud i tv-indslaget herover, så er han og Maria trætte af, at de hele tiden bliver kaldt professionelle. Derfor kontakter han Ekstra Bladet og forklarer i meget direkte vendinger, at avisen bør kaste sig over alle de andre talenter, der er langt mere professionelle, end 'Talent 09' ellers forsøger at bilde seerne ind.

Annonce:

Dårlig stil
Henvendelsen til de danske medier er som nævnt i strid sangerparrets kontrakt med DR. Det blev bekræftet, da flash! forleden bad DR’s programchef Jan Lundme forholde sig til en tænkt situation, hvor deltagere i ’Talent 09’ førte smædekampagner mod deres modstandere.

– Det vil være dårlig stil. Virkelig dårlig stil. Men det er ikke noget, vi nogensinde har været udsat for før, så jeg ved ikke, hvordan vi vil agere, hvis det sker. Vi vil tage det meget alvorligt og kalde den eller de pågældende ind til en meget alvorlig samtale, forklarer programchefen til flash!.

I alle talenternes kontakter er det udtrykkeligt beskrevet, at ingen af deltagerne må tale med pressen uden accept fra DR’s pressekontakt, Le Lyby. Scenariet, hvor deltageren selv tager kontakt til pressen for at skyde med skarpt mod de øvrige deltagere, er ikke beskrevet i kontrakten, da det ifølge Jan Lundme aldrig har været aktuelt før.

Da flash! talte med Lundme, var der blot tale om et hypotetisk scenarie. Men flash! kan altså i dag afsløre, at det, som aldrig før er sket i programmets historie, er virkelighed.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: