Sidney Lee suveræn flash-factor-vinder!

Drengerøven fra Vanløse, der har indtaget den danske reality-scene, er landets mest underholdende kendis

Opskriften på en ægte 'Son of a Bitch': Bandana, pelsjakke, læderhandsker, latexbukser, cowboystøvler, adskillige dødningehoveder og selvfølgelig en helvedes masse flash-factor. (Foto: Jan Unger)
Opskriften på en ægte 'Son of a Bitch': Bandana, pelsjakke, læderhandsker, latexbukser, cowboystøvler, adskillige dødningehoveder og selvfølgelig en helvedes masse flash-factor. (Foto: Jan Unger)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte
Ni reality-shows, læssevis af selvbruner-creme, en amatør-pornofilm, drama i kærlighedslivet og vaskeægte drengerøvs-interesser gjorde udslaget:

Sidney Lee er klar vinder af flash’s sommerafstemning om hvem, der er Danmarks mest underholdende kendis.

Reality-stjernen fik over tusind flere stemmer end nummer to i kåringen, Anni Fønsby, og dermed kan bandana-betvingeren bryste sig af at være den dansker, der har mest flash-factor.

Læserne gav nemlig drengerøven fra Vanløse hele 3334 stemmer, hvorimod Anni, der ellers også forstår at underholde danskerne, ’kun’ fik 1999 stemmer.

Færdigretter til date
Danskerne både elsker og hader Sidney Lee. 58.206 har på Facebook tilmeldt sig gruppen: ’Gå nu væk Sidney’.

Men flash-læserne elsker Sidney, der stiller dødningehoveder på bordet og serverer færdigretter med pulverkartoffelmos, når der kommer en date på besøg.

Den 30-årige reality-stjerne, hvis varemærke er den røde bandana – hvilken han har båret, siden han som 12-årig blev vild med wrestling-fænomenet Hulk Hogan – tager imod i sin tre-værelsers lejlighed i Vanløse, da præmien skal overrækkes. Han har iført sig stramtsiddende latexbukser, en kort imiteret pels, cowboystøvler og solbriller.

Mit eget valg
1. præmien er: Et tre måneders abonnement på Ekstra Bladet Søndag og flash! samt en flaske champagne.

Sidney er glad. På væggen bag spisebordet er alle de store artikler, der har været med ham i aviserne, rammet ind og hængt op.

– Det er da skægt, at jeg har vundet. Alt det her med medier er jo noget jeg selv har valgt. Men det kan nu godt blive lidt for meget, når jeg ikke kan få lov at gå i fred, og jeg skal snakke med 200 mennesker på en aften. Det er lidt svært at gå i byen efterhånden. I lørdags fik jeg taget 300 billeder fra kl. 5 om eftermiddagen til klokken 6 om morgenen. Alle vil fotograferes sammen med mig og have autografer. Det er lidt bagsiden.

Indtil 2007 var Sidney Lee ukendt i den brede offentlighed. Han fik sin debut i et wrestling-dokumentarprogram på DR2, og siden har han deltaget i ni reality-shows.

– Hvad lavede du inden, du blev kendt?

– Ingenting. Jeg har været ude at rejse. Boet i Texas og Thailand. Siddet oppe om natten og spillet videospil og set dvd. Men så tænkte jeg: ’Nu skal det være’ og meldte mig til et show på Kanal 4, ’Hva’ kvinder vil ha’ for at få PR til wrestling-projekt. Og så kørte det bare derudad.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind